Private label -sarja kosmetiikkaan


19.4.2010

Sokoksen oma kosmetiikkamerkki We Care Icon on saapunut kaikkiin Sokos-tavarataloihin ja Emotion-myymälöihin kautta maan. Kyseessä on ensimmäinen Suomen tavaratalomaailmassa koskaan lanseerattu private label -kosmetiikkasarja.

We Care Icon -tuotteet on tarkoitettu laatutietoiselle naiselle, joka osaa vaatia vastuullisia valintoja myös kosmetiikan valmistajalta – tuotteiden toimivuutta, innovatiivisuutta ja trendikkyyttä unohtamatta. Kosmetiikkasarjan tuoteryhmistä ensimmäisenä myyntiin ovat tulleet meikit.

Sokoksen kehittämän sarjan kantavana ajatuksena on vastuullinen luonnollisuus, mikä näkyy ja tuntuu tuotesarjan kaikissa elementeissä. Nyt myymälöihin saapuneita meikkituotteita ei muun muassa pakata erillisiin kartonkipakkauksiin, ja pakkauksissa hyödynnetään kierrätysmuovia aina kun mahdollista. Esimerkiksi sarjan huulipunan hylsy on valmistettu 76-prosenttisesta kierrätysmuovista. Kaikki meikit on lisäksi valmistettu Euroopassa puhtaista ja turvallisista luonnon raaka-aineista. Kasvipohjaiset ja hajusteettomat meikit sopivat myös herkkäihoisille, eivätkä ne sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä tai lanoliinia. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä.

We Care Icon -kosmetiikkasarjan visuaalisen ilmeen takana on yksi tämän hetken kuumimmista kuvittajanimistä. Suomalaisen Laura Laineen kädenjälkeen luottavat useat kansainväliset muotijulkaisut ja -talot. Nyt Lauran luomat sorjan tanssilliset hulmuavahiuksiset naishahmot koristavat We Care Icon -sarjan pakkauksia ja mainontaa.

We Care Iconin 19 meikkituotteen valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen valokynästä pidentävään ripsiväriin. Klassisen tyylikkäiden ja rohkean trendikkäiden värimaailmojen välillä varioivat 150 meikkisävyä takaavat, että jokainen löytää sarjasta helposti omat suosikkinsa. Tuotteiden hinnat jäävät alle 10 euron. Sarja on myynnissä vain Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä.