Prismassa juhlitaan: Asiakasomistajapäivät 29.5.–2.6. ja jopa –15 % käyttötavaroista


Aloita kesään valmistautuminen Prisman Asiakasomistajapäiviltä! Saat vihreällä kortilla keskiviikosta sunnuntaihin 29.5.–2.6. jopa –15 % käyttötavaratuotteista.

28.5.2024

Olipa kesäsuunnitelmissa sitten pyöräretket, puutarhassa puuhastelu tai pieni pintaremppa, juoksutavoitteet tai kuuma grillikausi tuliterien välineiden kera, nyt kannattaa keskittää kesähankinnat Prismaan! S-Etukortti palkitsee sinut Pirkanmaan Prismoissa tekemistäsi ostoksista jopa 15 % alennuksella käyttötavaroista.

Keskittämällä ostoksesi säästät paitsi rahaa myös itseäsi, sillä saman katon alta löytyy ihan kaikki. S-Etukorttia näyttämällä saat kampanjan alennuksen lisäksi myös Bonusta, jopa 5 %. Ja kun maksat ostoksesi S-Etukortilla, saat päälle vielä 0,5 % maksutapaetua.

Saat S-Etukortilla –15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, polkupyörät ja pyöräilytarvikkeet, jalkineet ja laukut, jalkineidenhoito, keittiötarvikkeet ja astiat, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat ja kukkasipulit, elektroniikan laitteet, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, lelut ja pelit, lemmikkitarvikkeet, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, PC- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten mikroaaltouunit, kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, naisten, miesten ja lasten pukeutuminen, korut, meikit ja meikkitarvikkeet, kampaamotuotteet ja -tarvikkeet, tietotekniikan tarvikkeet, vauvanhoitotuotteet sekä valaisimet ja sisustustuotteet, lamput, paristot ja taskulamput, grillit ja grillaustarvikkeet.

Saat S-Etukortilla –5 % näistä tuoteryhmistä:

Puhelimet ja televisiot, urheilu- ja älykellot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit, sähkökylmälaukut, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, kiukaat ja takat, älylukot ja tarvikkeet, kompostorit ja kompostikäymälät sekä polttavat ja pakastavat käymälät, nestekaasut, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat, raskas rauta, kuten teräs, sementti-, betonivalu- ja tiilituotteet, puutavara, rakennuslevyt, huovat ja eristeet.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kynttilöitä, ihonhoito-, luontais- ja hygieniatuotteita, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, WC- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, rakentaja- ja remonttiasiakkaiden projektikauppaa eikä oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–pe 9–16, p. 010 76 5858 (mpm/pvm).

Liity asiakasomistajaksi tästä!