Prisman ravintolamaailma hurmaa monipuolisuudellaan


21.9.2017

Osuusravintola Oksa, Oma keittiö ja Oksa Fried Chicken tarjoavat herkulliset vaihtoehdot arkeen ja juhlaan Prisma Nokialla

Muista Pirkanmaan Prismoista tutut Osuusravintola Oksa sekä Oma keittiö palvelutiski palvelevat asiakkaita myös Nokian upouudessa Prismassa. Lisäksi ravintolamaailman yhteyteen avataan herkullisia kana-annoksia tarjoava Oksa Fried Chicken, joka on Prisma Nokian täysin oma konsepti, jollaista ei toistaiseksi löydy muualta.

– Oksa, Oma keittiö ja OFC tarjoavat asiakkaillemme monipuolisen valikoiman herkullista syötävää jokaiseen makuun, lupaa Prisma Nokian toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Heidi Numminen.

Oma keittiöstä saa laadukkaita raaka-aineita ruoanlaittoon sekä valmista kotiruokaa mukaan otettavaksi tai paikan päällä Oksan tyylikkäässä ravintolamiljöössä nautittavaksi. Lisäksi Oma keittiöstä voi tilata myös isompia määriä salaatteja ja ruokia, vaikkapa edessä oleviin sukujuhliin. Osuusravintola Oksa puolestaan tarjoaa noutopöytälounasta viitenä päivänä viikossa, paikan päällä käsin tehtyjä artesaanipizzoja joka päivä sekä tietenkin monipuoliset ja sitäkin suussa sulavammat kahvilatarjoilut.

Numminen antaakin vinkin koko perheen onnistuneeseen kauppareissuun: – Nälkäkiukkuisten lasten kanssa kauppareissusta ei välttämättä tule sellainen mukava kokemus, jollainen se voisi olla. Kannattaa siis ensin poiketa syömässä maha täyteen jokaisen omaa suosikkiruokaa, sen jälkeen ostoksetkin sujuvat jouhevammin, Numminen hymyilee.