Prisma Ylöjärven peruskivi on nyt muurattu – sisällä viesti ”tulevaisuuden henkilölle”


31.5.2023

Prisma Ylöjärven peruskivi muurattiin tänään. Peruskiveen muurattiin aikakapseli, jonka sisällä on viesti ylöjärveläiseltä rokkiyhtyeeltä, Eppu Normaalilta.

S-marketista tulee päästötön Prisma

Ylöjärven S-market on onnistunut hienosti lähes seitsemäntoista toimintavuotensa aikana. Maailma on kuitenkin muuttunut valikoimien laajuuden ja ostosmukavuuden osalta. Sen vuoksi haluamme tuoda entistä laajemman valikoiman tuotteita ja palveluita Ylöjärvelle. Tavoitteenamme on tuoda asiakkaille kaupungin parhaan hypermarketin palvelut helposti kauppareissun yhteyteen.

Ylöjärven Prisman liikerakennuksen koko tulee olemaan laajennuksen jälkeen noin 9300 neliömetriä. Prismaan tulee laaja edullinen valikoima sekä Ruokatori. Kellarikerrokseen rakennetaan 168-paikkainen autohalli.

Suunnittelussa ja rakentamisessa hyödynnetään kaupan alan uusimpia innovaatioita. Ylöjärven Prismasta onkin tulossa yksi Suomen energiatehokkaimpien joukkoon kuuluva Prismayksikkö. Käytettävä energia on täysin päästötöntä, joka tukee erinomaisesti Pirkanmaan Osuuskaupan sekä koko S-ryhmän hiilinegatiivisuustavoitteita. Päästötön kauppa saavutetaan mm. energiatehokkailla lämmitysratkaisuilla, aurinkopaneeleilla ja kylmäjärjestelmillä.

ABC-automaattiasemaa laajennettiin ja sähköautojen latauspisteitä tullaan lisäämään. Tällä hetkellä varmistuneita liikkeitä Prismakeskukseen ovat Silmäasema ja Mobiilipiste.

Eppu Normaalin Juha Torvisen viesti

Eppu Normaali lähettää terveiset tulevaisuuteen

Peruskiveen muurattiin aikakapseli, johon legendaarisen ylöjärveläisen yhtyeen, Eppu Normaalin, Juha Torvinen jätti yllätyksen tulevaisuuden henkilölle. “Terveisiä sinne tulevaisuuteen”, toivottaa Torvinen kortissaan Eppu Normaalin puolesta. Kortin lisäksi kapseliin menivät Eppu Normaali -pelikortit sekä Aku Syrjän käyttämät rumpukapulat. “Niillä on tuotettu musiikkia ilman AI-apua. Muistatteko?”, kysyy Torvinen.

Sitä, miten musiikkibisnes muuttuu, emme osaa ennustaa. Osaamme kuitenkin sanoa, että Ylöjärven Prisman avajaisia on tarkoitus juhlia syksyllä 2024.