Prisma Nokian peruskivi on muurattu


23.1.2017

Joulukauppaan valmistuvan Prisman peruskivi kätkee sisälleen aikakapselin.

Torstaina 19. tammikuuta rakenteilla olevan Prisma Nokian työmaalla vietettiin juhlallinen hetki, kun rakennuksen peruskiveen muurattiin Pirkanmaan Osuuskaupan, Nokian kaupungin ja rakennustöistä vastaavan Rakennusliike Lehto Oy:n edustajien toimesta aikakapseli, johon sinetöitiin joukko kyseisestä päivästä muistuttavia dokumentteja.

Pirkanmaan Osuuskaupan käyttötavara- ja polttoainekaupan toimialajohtaja Ville Jylhä kertoi puheessaan Prisma Nokian olevan jo pitkään toivottu ja tarkkaan suunniteltu hanke, jonka toteutumista ovat niin nokialaiset kuin osuuskauppalaiset odottaneet hartaasti. – Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa ja me olemme varmoja, että Prisma Nokia tulee olemaan odotuksen arvoinen, Jylhä totesi luottavaisena.

Nokian kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Haapaniemi toivoi omassa puheenvuorossaan Prisman olevan ensiaskel kohti Nokian keskustan uutta kukoistusta ja houkuttelevan asiakasvirroillaan kapunkiin myös uusia kivijalkaliikkeitä. – Kuten feeniks-lintu tuhkasta, nousee nyt Häpesuon päälle upea Nokian Prisma, Haapaniemi lausui saaden paikallaolijoilta raikuvat aplodit.

Live-kuvaa rakennustyömaalta

Prisma Nokian työmaalle on peruskiven lisäksi saatu paikalleen muutakin. Yksi mielenkiintoisimmista tulokkaista on varmasti valvontakamera, jonka ottamaa kuvaa voi pian seurata livenä verkossa. – Uusi Prisma kiinnostaa monia ja me haluamme tarjota kaikille viihdyttävän mahdollisuuden seurata hankkeen edistymistä reaaliajassa, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan markkinointipäällikkö Tanja Yrjölä. – Näin aluksi kamera ottaa kuvan vain kahdesti päivässä, mutta kun päivä alkaa pidentyä ja työt edistyä, kiristämme julkaisutahtia.

Kameran lähettämä kuva linkitetään Prisma Nokian omille verkkosivuille. Yrjölä kertoo kameran pysyvän paikallaan aina Prisman avajaisiin saakka. – Prisman valmistuttua koostamme kameran kuvaamasta materiaalista myös videon, josta kaikki voivat myöhemminkin nähdä, miten Nokialle nousi kauan odotettu Prisma, Yrjölä hymyilee.