Prisma Nokiakin oli joskus vain #paikallistoive


2.12.2019

Terveellisempiä lapsille suunnattuja tuotteita, arkea helpottavia verkkopalveluita ja tietoa omasta hiilijalanjäljestä. Nämä ovat esimerkkejä siitä, miten osuuskauppasi on viime vuosina kehittynyt. Olisiko sinulla kehitystoive, joka on vielä toteuttamatta?

Osuuskaupalla on resursseja ja vaikuttamisen mahdollisuuksia paitsi kauppaan myös koko osuuskaupan alueeseen. Näitä mahdollisuuksia ei käytä möhkäle nimeltä Pirkanmaan Osuuskauppa, vaan valtikka on ihmisillä, kuten sinulla ja naapurillasi. Tavallisilla asiakasomistajilla – sairaanhoitajilla, sähköasentajilla, opettajilla – jotka on valittu Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistoon.

Uusi edustajisto valitaan ensi keväänä osuuskauppavaaleissa, ja se edustaa seuraavien neljän vuoden ajan koko asiakasomistajakuntaa osuuskaupan hallinnossa. Kuudestakymmenestä henkilöstä koostuva edustajisto kokoontuu vuoden aikana käytännössä vähintään kaksi kertaa, ja sillä on mahdollisuus tehdä osuuskaupan toimintaan liittyviä aloitteita. Tällaisista aloitteista ja paikallistoiveista on kasvanut aika isoja juttuja, kuten Prisma Nokia ja Pirkanmaan K15-energiajuomapilotit.

Sinulla on toive ja mahdollisuus toteuttaa se. Ensimmäinen askel on asettua ehdolle 13.–31.1. Tule kahville ja kuulemaan lisää Prisma Koivistonkylän Makupajalle 7.1. klo 14–17. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: vaalit.pirkanmaa@sok.fi.

Lue lisää täältä!