Prisma Nokia avaa ovensa 16.11.


19.9.2017

Nokian Prismassa tehdään parhaillaan sisätöitä täydellä tohinalla, jotta kaikki olisi valmiina marraskuun avajaisiin.

Prisma Nokian henkilökunta odottaa uuden Prisman avajaisia yhtä malttamattomana kuin asiakkaatkin.

– Onhan tämä ollut upeaa päästä näkemään lähietäisyydeltä, miten uusi Prisma syntyy, hekumoi Prisman urheilu-, kodintekniikka- ja viihdeosastojen tuoteryhmävastaava Pekka Lähteenmäki.

Toukokuussa harjakorkeutensa saavuttaneessa Prisman rakennuksessa painetaan nyt sisätöitä lähes tauotta. Vielä on kuitenkin paljon tehtävää ennen kuin Prisman huipputiimi pääsee palvelemaan asiakkaita. Työvuorosuunnittelija Mia Lammio ja apulaispalvelupäällikkö Heidi Lehtinen uskovat Prisman löytävän nopeasti paikkansa nokialaisten ja lähikuntien asukkaiden palvelijana.

– Hyvät kulkuyhteydet, huikea valikoima ja Prisman edullinen hintataso ovat valtteja, joilla erotumme eduksemme kilpailijoista, naiset lupaavat.

Vaikka Prisma onkin täysin uusi tulokas Nokialla, löytyy kaupasta myös jotakin tuttua. Muun muassa Osuusravintola Oksan ja Oma keittiö -palvelutiskien takaa, josta voi bongata nokialaisia keskustan S-marketissa jo vuosikymmenen ajan palvelleen Jaana Haarasen tutut kasvot. Myös Jaana on varma, että kauan odotettu hypermarket otetaan Nokialla avosylin vastaan.

– Yleinen fiilis Nokialla on aivan loistava. Onhan tätä jo odotettukin ja marraskuun 16. päivänä vihdoinkin odotus palkitaan, Jaana iloitsee.