Prisma Linnainmaan ABC CarWash -itsepalvelupesu on avattu


5.4.2018

Linnainmaan Prisman pysäköintihalliin avatun toimipisteen myötä Pirkanmaan Osuuskaupan itsepalvelupesuverkosto laajenee myös Tampereen keskustan itäpuolelle. Jo aiemmin asiakkaat ovat voineet itse pestä autonsa Lielahden ja Kalevan Prismojen pysäköintihalleissa.

– Linnainmaan toimipisteestä löytyy kaksi modernia itsepalvelupesupaikkaa sekä autoimuri, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan autonpesukaupan myyntipäällikkö Timo Willandt. Uusien pesupaikkojen laitteet toimivat Kalevasta tutulla tavalla, eli Prisman infosta ostettavilla koodeilla. Tämän lisäksi samassa tilassa autojen käsinpesupalvelua tarjoaa jatkossakin jo viisi vuotta yhteistyökumppaninamme toiminut vuokralaisyritys.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Itsepalvelupesupaikkojen kysyntä on viime vuosina lisääntynyt, sillä ne tarjoavat nopean ja helpon pikapesuvaihtoehdon, vaikkapa kauppareissun yhteydessä. – Monet ovat kiitelleet itsepalvelupesupaikkojen sijoittumista nimenomaan Prismojen yhteyteen, koska nyt esimerkiksi perheet voivat jakaa tehtävät kätevästi toisen vanhemman tehdessä ostokset toisen jäädessä pesemään auton parkkihalliin, Willandt toteaa.

Auton pesemisen yhteydessä nousee usein esiin huoli pesun ympäristövaikutuksista. Willandt kuitenkin vakuuttaa, että ABC-autopesu on myös ekologinen valinta. – Kaikissa itsepalvelu-pesupaikoissamme käytetään samoja, ympäristöystävällisiä mutta tehokkaita pesuaineita, kuin autopesuloissamme. Aineet ovat ympäristömerkittyjä ja -hyväksyttyjä ja huolehdimme myös niiden oikeaoppisesta viemäröinnistä, mitä esimerkiksi kotipihassa autoa pestessä on vaikea toteuttaa.

Kaikista Pirkanmaan Osuuskaupan ABC CarWash -autopesuista löytyy lisätietoa https://www.s-kanava.fi/etu/katso-autopesujen-hinnat-ja-lisatiedot/779241_10870

 

Lisätietoja:

ABC polttoneste- ja autonpesukaupan myyntipäällikkö Timo Willandt, 010 767 2898