Prisma Lielahti täynnä synttärietuja 26.–29.8


Prisma Lielahti täynnä synttärietuja 26.–29.8 Prisma Lielahti avasi ovensa Länsi-Tampereella vuonna 2011 ja oli tuolloin Pirkanmaan Osuuskaupan kuudes avattu Prisma. Kymmenen vuotta on kulunut, ja sen kunniaksi myymälä on täynnä synttärietuja torstaista sunnuntaihin 26.–29.8. Koko loppuviikon S-Etukortilla jopa – 15 % käyttötavaroista ja luvassa myös paljon muita huippuetuja! Edut ovat voimassa Prisma Lielahdessa 26.–29.8.2021.

23.8.2021

Prisma Lielahti avasi ovensa Länsi-Tampereella vuonna 2011 ja oli tuolloin Pirkanmaan Osuuskaupan kuudes avattu Prisma. Kymmenen vuotta on kulunut, ja sen kunniaksi myymälä on täynnä synttärietuja torstaista sunnuntaihin 26.–29.8.

Koko loppuviikon S-Etukortilla jopa – 15 % käyttötavaroista ja luvassa myös paljon muita huippuetuja! Edut ovat voimassa Prisma Lielahdessa 26.–29.8.2021.

Saat S-Etukortilla – 15 % näistä tuoteryhmistä:
Autoilutuotteet, jalkineet, kasvomaskit, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla – 5 % näistä tuoteryhmistä:
Polkupyörät, puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat sekä raskas rauta, kuten teräs-, sementti-, betonivalu- ja tiilituotteet, puutavara, rakennuslevyt, huovat ja eristeet.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksusta kuittaantuu ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–to 9–20 ja pe 9–18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).