Prisma Koivistonkylän piha-alueelle avattiin ABC-korttiautomaattiasema


1.11.2013

Pirkanmaan Osuuskauppa on avannut 23. automaattiasemansa Tampereen Prisma Koivistonkylän piha-alueelle osoitteeseen Lempääläntie 21. Asema monipuolistaa erityisesti Prisma Koivistonkylän asiakkaiden ja lähialueen asukkaiden palvelutarjontaa. Kauppareissun yhteydessä voi nyt myös kätevästi tankata auton. 

Tankkaus onnistuu turvallisesti maksukorteilla. Asiakasomistajat saavat tankkauksesta Bonusta jopa viisi prosenttia ja maksaessaan S-Etukortilla lisäksi maksutapaetua 0,5 prosenttia.

Pirkanmaan Osuuskaupalla on kahdeksan liikennemyymälää, 23 automaattiasemaa ja kaksi venetankkausasemaa. Vuoden 2013 loppuun mennessä palvelutarjonta laajenee entisestään uuden ABC Tesoma -korttiautomaattiaseman myötä.


Panostamme ympäristöystävällisyyteen – valikoimassa Smart Dieseliä ja E85-biopolttoainetta

Pirkanmaan Osuuskauppa kehittää jatkuvasti palvelutarjontaansa.  Ympäristöystävällisten vaihtoehtojen löytäminen on tärkeää. Haluamme oman toimintamme ohella tarjota myös asiakkaillemme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Uudella ABC-automaattiasemalla voi tankata Smart Dieseliä ja E85-biopolttoainetta. Smart Diesel palaa perinteistä dieseliä täydellisemmin, mikä vähentää moottorin lähipäästöjä. Smart Diesel myös puhdistaa samalla moottorin jopa uutta vastaavalle tasolle. Tämä lisää moottorin kestävyyttä ja suorituskykyä. Smart Diesel sopii kaikkiin dieselmoottorilla varustettuihin autoihin.

E85 on etanolipolttoneste, joka soveltuu autoihin, joissa on Flexfuel-moottori. Polttonesteessä on 80–85 prosenttia bioetanolia, jota tehdään kotimaisesta elintarviketeollisuuden biojätteestä. E85 vähentääkin huomattavasti autoilun aiheuttamia fossiilisia hiilidioksidipäästöjä, jotka kiihdyttävät ilmaston lämpenemistä.

Lisätietoja:
polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen, puh. 010 767 0078
toimialajohtaja Anu Päivinen, puh. 010 767 0077