Prisma Kangasala on entistä herkullisempi


29.1.2015

Laajennusosa on nyt harjakorkeudessa

Prisma Kangasalan laajennusosa on nyt harjakorkeudessa. Alkuvuonna 1992 valmistunut Prisma päivitetään puitteiltaan ja palvelutarjonnaltaan vastaamaan asiakaskunnan tarpeita. Uudistunut Prisma aukeaa kahdessa osassa, ravintolamaailman kattava uudisosa ja päivittäistavaraosasto valmistuvat maaliskuun lopulla ja Prisma kokonaisuudessaan kesäkuussa.

Ravintolakokonaisuus ja laajentuva päivittäistavaraosasto tuovat ruoan keskiöön

Ravintolamaailman avauksen yhteydessä käyttöön tulee uusi pääsisäänkäynti Mäkirinteentien puolelle. Ravintolamaailma valmistuu heti pääsisäänkäynnin vasemmalle puolelle. – Ravintolakokonaisuudesta tulee aivan uudenlainen. Kokonaisuus kattaa kahvilan, ravintolan, Hesburgerin, paistopisteen ja Oma keittiö -palvelulinjaston, Prisma-ryhmäpäällikkö Ville Jylhä kertoo.

Samassa paikassa voi lounastaa, juoda kupposen kahvia tai napata nopeasti eväät mukaan. – Tarkoituksena on helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla ravintola- ja take away -palvelut samasta paikasta, Jylhä jatkaa.

Kassalinjasto, infopiste ja S-Pankki siirtyvät laajennusosan puolelle. Asiointia helpotetaan myös uuden Pikakassan avulla. Prisma Kangasala on Suomen ensimmäinen Prisma, jossa Pikakassa otetaan käyttöön. Asiakkailla on käytössään edelleen myös vuokralaisten kattava palvelutarjonta. Vanhojen vuokralaisten lisäksi Prismaan saadaan pari uutta oheisliikettä.

Maaliskuun loppuun mennessä valmistuu myös päivittäistavaraosaston uudistus. Päivittäistavaraosasto laajenee noin 900 m²:llä, mikä tarkoittaa myös mittavaa tuotevalikoiman lisäystä. Valikoimaa on kehitetty asiakaskunnan tarpeisiin ja toiveisiin vastaten. Valikoima kasvaa etenkin tuoretuotteissa ja kokonaislisäys päivittäistavaroiden osalta on lähes 2000 tuotetta. Kattavan päivittäistavaratarjonnan lisäksi Prisma tarjoaa jatkossakin hyvän perusvalikoiman käyttötavaraa. Koti, pukeutuminen, urheilu ja pieni kodintekniikka pysyvät edelleen vahvassa roolissa ja lisäksi puutarhan ja pihan sekä rakentamisen ja remontoinnin osastoja kehitetään vastaamaan asiakkaiden toiveita.

Lisätietoja: Prisma-ryhmäpäällikkö Ville Jylhä, 010 7672920