Prisma Kalevasta ruokaa joka lähtöön


26.1.2016

Prisma Kalevassa on vietetty varsin vilkas vuosi. Palveluita on kehitetty, valikoimaa laajennettu ja itse rakennuskin on kasvanut kooltaan. Kasvava päivittäis-
tavaraosasto sekä tammikuussa ovensa avannut Osuusravintola Oksa tarjoavat monipuolista ruokaa niin paikalla nautittavaksi kuin kotiin vietäväksi.

– Elintarvikeosasto kasvaa kaikkiaan lähes 1 000 neliömetriä, kertoo myyntipäällikkö Mika Liehu. – Samassa rytäkässä osaston vanha osa uudistuu lattiasta kattoon, mikä tekee meillä asioinnista entistäkin vaivattomampaa ja miellyttävämpää. Elintarvikeosaston suuri ylpeydenaihe on joulukuussa valmistunut, yli 30-metrinen Oma keittiö -palvelutiski.
– Uuden tiskin myötä valikoimamme kasvoi merkittävästi ja nyt pystymmekin tarjoamaan asiakkaille entistäkin  monipuolisempia herkkuja, Mika iloitsee.

Prisman ravintolamaailmassakin puhaltavat uudet tuulet, sillä tammikuun alussa toimintansa aloitti uusi ja upea Osuusravintola Oksa. – Oksan konsepti yhdistää monipuolisen ruokavalikoiman yhdeksi herkulliseksi kokonaisuudeksi, kertoo Osuusravintola Oksan ravintolapäällikkö Arto Nikumatti. – Meiltä löydät niin suussa sulavat Artesan-pizzat ja terveelliset salaatit kuin rouheat Manse Grilli -annokset, Arto hehkuttaa. Lämpimän ruoan lisäksi Oksa tarjoaa luonnollisesti myös mahdollisuuden istahtaa hetkeksi perinteisten kahvilatuotteiden ja erikoiskahvien äärelle. – Paikallisuus ja kotimaisuus ovat meille sydämen asia ja muun muassa kahvilatuotteemme tulevat suoraan Prisman omasta leipomosta, Arto kertoo.

– Halusit sitten tulla syömään paikan päälle tai poiketa nopeasti hakemaan evästä, meiltä löydät varmasti herkullisen vaihtoehdon kaikkiin tilanteisiin, Mika ja Arto lupaavat hymyillen.