Prisma Kalevan sport-osastolle tullaan läheltä ja kaukaa


16.7.2015

Osaston retkeilyvalikoima on näkyvästi esillä elokuussa Hämeenlinnan Evola järjestettävällä Punaisen Ristin kansainvälisellä suurleirillä.

Prisma Kalevan sport-osaston suuri ylpeydenaihe on mittava retkeilyvalikoima. – Meiltä löytyy kaikki tarvittava festareilta Everestille, naurahtaa retkeilyosaston tuoteryhmävastaava Simo Ahponen. – Tai no tarkennetaan sen verran, että vuorikiipeilyyn löytyy kaikki kovat kamat, vaatteet täytyy valitettavasti hankkia jostakin muualta, Simo tähdentää.

Retkeilyosastolla on maantieteellisesti erittäin laaja asiakaskunta, osastoa tullaan katsomaan niin Helsingistä kuin Lapistakin. – Viimeksi eilen kävi porukkaa Rovaniemeltä hakemassa kiipeilykamoja, Simo kertoo. Sana laajasta valikoimasta ja hyvästä asiakaspalvelusta kiirii harrastajien keskuudessa nopeasti. Myös uutuudet ja tarjoukset kiirivät viidakkorummun avulla eteenpäin. – Saatiin kerran iso erä ThermoRestin makuualustaa ja laitettiin se tarjoushinnalla myyntiin. Parissa päivässä lähti sata alustaa hyllystä, Simo kertoo esimerkin harrastajien oman viestintäverkoston voimasta.

Kalevan Prismasta löytyy välineet myös vuori- ja jääkiipeilyyn.

Retkeilyosasto saa päivittäin kiitosta valikoimasta ja kilpailukykyisistä hinnoistaan, mutta unohtaa ei sovi sport-osaston iloisen ja palvelualttiin henkilökunnan merkitystäkään. – Meillä on sellainen periaate, että jos jotakin tuotetta ei asiakkaalle löydy hyllystä, otetaan selvää pystyttäisiinkö se tilaamaan tavarantoimittajalta, Simo kertoo. – Viikossa saamme lähes minkä tahansa retkeily- tai kiipeilytarvikkeen asiakkaalle, itsekin luonnossa viihtyvä mies jatkaa.

Finnish Red Cross Experience kokoaa yhteen 500 nuorta Suomesta ja ulkomailta

Pirkanmaan Osuuskauppa ja Prisma Kalevan retkeilyosasto tavarantoimittajineen osallistuvat elokuussa Punaisen Ristin kansainväliselle suurleirille Hämeenlinnan Evolla. – Tiistaina 4.8. leirillä on Pirkanmaan Osuuskaupan päivä, jolloin myös me menemme paikalle esittelemään retkeilyvarusteita, retkimuonaa ja muita tuotteita, kertoo Prisma Kalevan sport-osaston myyntipäällikkö Kimmo Blomqvist.

Finnish Red Cross Experience eli tuttavallisemmin FiRE Camp on kansainvälinen suurleiri, joka kokoaa 500 nuorta Suomesta ja ympäri maailmaa kokemaan seikkailuja kauniissa luonnossa, tutustumaan eri kulttuureihin ja juhlimaan Punaisen Ristin periaatteiden 50-vuotista taivalta. Pirkanmaan Osuuskauppa ja Prisma Kalevan sport-osasto lähtivät innolla mukaan toteuttamaan suurhanketta.

– Kyllä tässä jo vähän alkaa jännittää, Kimmo paljastaa. – Tavarantoimittajammekin lähtivät mielellään mukaan tapahtumaan ja tiistaina leirillä pääseekin tutustumaan Fjällrävenin, Vauden ja Deuterin tuotteisiin, hän jatkaa. –  Ja eiköhän leirille keksitä jotain mukavaa kisailuakin, Kimmo paljastaa hymyillen.