Prisma Kaleva yhteistyöhön kiipailijälupauksen kanssa


15.12.2014

17-vuotias Ola Laitinen voitti marraskuussa ikäluokkansa Suomen Mestaruuden köysikiipeilyssä.

Kalevan Prisman kiipeilyosastolla voi varsinkin Prisman tapahtumien ja kampanjoiden aikaan törmätä iloiseen ja urheilulliseen nuorukaiseen, joka antaa mielellään vinkkejä kiipeilyn harrastajille. Syyskuussa 17 vuotta täyttänyt Ola Laitinen on tuore Suomen Mestari köysikiipeilyssä ja Prisma Kalevan urheiluosaston oma ”kummiurheilija”.

– Totta kai olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme tukea motivoitunutta ja lahjakasta nuorta urheilijaa, kertoo urheiluosaston myyntipäällikkö Kimmo Blomqvist. Ola ja Kimmo ovat sopineet tuotesponsoroinnista, eli Ola saa Prismalta kiipeilytarvikkeita ja vastineeksi hän antaa vinkkejä niin urheiluosaston henkilökunnalle kuin ajoittain myös Prisman asiakkaille.

– Kalevan Prismassa on myyty kiipeilytarvikkeita jo yli 10 vuotta ja meiltä löytyy laaja valikoima niin kallio-, jää- kuin sisäkiipeilyynkin sopivia välineitä. Olan neuvoilla pystymme entisestään parantamaan osastomme kiipeilytarvikevalikoimaa ja tarjoamaan tamperelaisille harrastajille aikaisempaakin parempia vaihtoehtoja, Kimmo kertoo silminnähden tyytyväisenä.

Sopimuksen toisella osapuolellakaan ei ole yhteistyöstä muuta kuin hyvää sanottavaa. – Prismassa on tosi hyvä valikoima ja täältä löytyy itsellekin kiitettävästi välineitä, Ola kertoo sovittaessaan jalkaansa La Sportivan kiipeilykenkiä. – Kyllä näillä kelpaa lähteä ensi vuonna kisailemaan, Ola kiittelee sponsorikenkiään.