Prisma Kaleva palvelee joulunaikaan 24/7


27.11.2017

Loppuvuoden juhlakausi on monelle vuoden stressaavinta aikaa. Prisma Kaleva tarjoaa asiakkaillemme helpotusta ja joustavuutta joulukiireisiin pitämällä ovensa auki 24 tuntia vuorokaudessa 15. joulukuuta alkaen, aina jouluaattoon asti.

Lisää mahdollisuuksia kaupassakäyntiin

– Osuuskaupan tarkoituksena on helpottaa omistajiensa arkea. Nyt haluamme tarjota asiakkaillemme normaalia enemmän valinnanvaraa sen suhteen, milloin he haluavat ja ehtivät käydä ostoksilla, kertoo Prisma Kalevan toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Mikko Mäki. – Esimerkiksi lapsiperheissä toinen vanhemmista voi kaikessa rauhassa lähteä vielä lahjaostoksille sen jälkeen, kun lapset on saatu nukkumaan, Mäki jatkaa.

Myös kaupan henkilökuntaa on kuultu ennen päätöstä 24h-aukiolosta. – Olemme kysyneet henkilökunnaltamme halukkuutta työskennellä poikkeusvuoroissa ja näiden vuorojen työvuorosuunnittelu perustuu vapaaehtoisuuteen. Innokkaita yötyöskentelyyn löytyi paljon, Mäki kertoo. – Joulu on kaupan näkökulmasta vuoden vilkkain sesonki, jolloin sekä tavara- että asiakasvirrat ovat suurimmillaan. Ympärivuorokautisen aukiolon avulla voimme helpottaa ruuhkaa sekä asiakasvirroissa että hyllyjen täyttämisessä, hän jatkaa.

Muutkin Prismat mukana

Valtakunnallisesti Prisma Kalevan lisäksi kahdeksan muutakin Prismaa testaa ympärivuorokautista aukioloa, minkä myötä ovet helpompaan joulunaikaan avautuvat vartin ajomatkan päässä yli kahdelle miljoonalle suomalaiselle. Pirkanmaalla muita 24/7 palvelevia yksiköitä ei ole, mutta Nokian, Lielahden ja Ideaparkin Prismat palvelevat jouluna laajennetuin aukioloajoin.

– Nokian ja Lielahden yksiköt palvelevat 15.–23. joulukuuta joka päivä kello 24:een saakka ja jouluaattonakin kello 8–16. Prisma Ideaparkissa puolestaan viikonlopun aukioloajat ovat vuoden loppuun asti poikkeuksellisesti 9–21 (la) sekä 11–19 (su), kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan käyttötavara- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Ville Jylhä.

Lisätietoja:
Prisma-ryhmäpäällikkö Mikko Mäki, 010 767 0220
käyttötavara- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Ville Jylhä, 010 767 0079