Prisma Ideapark on valmis


26.2.2010

Pirkanmaan Osuuskauppa on saanut Prisma Ideaparkin muutostyöt valmiiksi, ja Prisman avajaisia vietetään perjantaina 26.2.2010.

Lempäälän Ideaparkin Euromarketin liiketoiminta siirtyi yhdessä Koivistonkylän Euromarketin kanssa Pirkanmaan Osuuskaupalle 4.1.2010. Osuuskauppa käynnisti vuoden alussa molempien yksikköjen muutostyöt Prismoiksi, ja päivittäistavaraosastot avattiin molemmissa Prismoissa tammikuun 12. päivä.

Lempäälän Ideaparkissa muutostyöt Prismaksi näkyvät myymälämiljöön täydellisenä uudistamisena. Päivittäistavaraosastolla on kokonaisuudessaan uusittu sekä kylmä- että kuivakalusteet. Kylmäkalusteissa on huomioitu entistä parempi energiatehokkuus, mm. pakastealtaat on varustettu kansilla. Uudet kalusteratkaisut mahdollistavat myös entistä laajemmat valikoimat, erityisesti tuoretuotevalikoimaan on panostettu. Käyttötavaraosasto on uudistettu kalusteiltaan ja esillepanoiltaan Prisma-konseptin mukaiseksi. Lisäksi myymälän kiertosuunta on muutettu, mikä mahdollistaa asiakkaiden entistä sujuvamman asioinnin.

Asiakkaat ovat ottaneet Prisma Ideaparkin innostuneesti vastaan. Prisma Ideaparkin vaikutusalueella asuu yhteensä noin 5 000 asiakasomistajataloutta, ja uusia asiakasomistajia on liittynyt ensimmäisten avausviikkojen aikana useita satoja.

Prisma Ideapark täydentää hyvin Pirkanmaan Osuuskaupan palveluverkostoa Etelä-Pirkanmaalla ja tuo alueen asiakkaille hypermarketluokan valikoimat kokonaisedulliseen hintaan. Lisäksi kaikista ostoista saa Bonusta S-Etukortilla.

Prisma Ideapark työllistää noin 50 työntekijää. Prismajohtajana ja päivittäistavarasta vastaavana toimii Tea Siivola, käyttötavarapäällikkönä Kimmo Blomqvist ja palvelupäällikkönä Tarja Hätinen.

Lisätietoja:

kaupallinen johtaja Jukka Kaikko, puh. 010 767 0080