Prisma Hämeenkadun avajaiset 28.9.


Torstaina 28.9. juhlitaan Prisma Hämeenkadun avajaisia! Sokos Herkku Tampere on syksyn mittaan muuttunut Prisma Hämeenkaduksi ja nyt vihdoin pääsemme yhdessä juhlimaan uutta upeaa city-Prismaa!

15.9.2023

Torstaina 28.9. juhlitaan Prisma Hämeenkadun avajaisia! Sokos Herkku Tampere on syksyn mittaan muuttunut Prisma Hämeenkaduksi ja nyt vihdoin pääsemme yhdessä juhlimaan uutta upeaa city-Prismaa!

Koko loppuviikon ajan 28.9.–1.10. Prisma on täynnä huikeita tuote-etuja, alennuksia ja tapahtumia, kuten kakkukahvit 4 000 ensimmäiselle asiakkaalle ja käyttötavaroista jopa 15 % alennus S-Etukortilla 1.10. asti.

Hämeenkadun Prismassa odottaa 20 000 tuotteen päivittäistavaravalikoima Prisma-hinnoin. Myös aukioloajat laajenevat torstaista 28.9. alkaen iltavirkkujen iloksi, sillä myymälä on jatkossa avoinna joka päivä klo 24 asti. Olemme toteuttaneet roppakaupalla asiakkaidemme tuotetoiveita lähiruoasta, erityisruokavalioista ja paikan päällä valmistetuista take away -herkuista.

Myymälässä on uusi Ruokatori, jonka yhteydestä löytyvät Golden Unicornin ja Evinin omat herkkupisteet. Golden Unicornin puolelta saa sushia, perinteisiä aasialaisia pääruokia ja rentoa street foodia. Evinin listalla taas on tuttujen kebabien ja gyrosten ohella raikkaat salaatti- ja meze-buffetit. Kaikki tuotteet valmistetaan meillä paikan päällä.

Pääset näppärästi isoille ja pienille ostoksille bussin ja ratikan lisäksi omalla autolla – meillä on tunnin ilmainen pysäköinti.

Tervetuloa mukaan juhlimaan ja tutustumaan uuteen kaupunkilaiseen ruokakauppaamme!

Etkö vielä ole asiakasomistaja?

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–pe 9–16, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).

Liity asiakasomistajaksi tästä!