Prisma.fi – tuotetiedon aarreaitta


23.4.2009

Prisma.fi – tuotetiedon aarreaitta

Tutustu Prisman omiin verkkosivuihin

– Prisma-ketjun omille verkkosivuille on ollut selkeä tilaus jo pitkään. Prisma on yksi yleisimmistä hakusanoista, joilla tietoa S-ryhmästä verkosta haetaan, S-ryhmän käyttötavarakaupan johtaja Leena Laitinen kertoo.

Prisma.fi-sivusto tarjoaa monipuolista tietoa kaikkien Suomen Prismojen käyttötavaravalikoimista ja ketjun muista ajankohtaisista tapahtumista. Alkuvaiheessa sivustolta löytyy yli 10 000 Prisma-valikoimissa olevan tuotteen tiedot. Tuotteista on nähtävillä kuvan lisäksi myös hintatiedot. Osasta tuotteita löytyy myös täydentävää tuotetietoa.

Prisma.fi-sivusto tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ja vertailla hintoja jo ennen ostopäätöksen tekemistä.

– Tällä hetkellä verkkopalvelusta löytyy runsaasti kodintekniikan, taloustavaroiden, ruoanvalmistuksen, sisustuksen, remontoinnin, autotuotteiden ja lastentarvikkeiden tuotealueelle kuuluvia tuotteita. Verkkopalvelussa esiteltävien tuotteiden määrä kasvaa kuitenkin koko ajan ja painopisteet vaihtelevat sesongeittain. Esimerkiksi nyt keväällä mukana on puutarha ja piha –alueen tuotteita, Prisma.fi- tuottaja Mari Skyttä-Koskinen lupaa.

Eloa ja ajankohtaisuutta Prisma.fi-verkkopalveluun tuo viikoittain vaihtuva markkinoinnillinen sisältö ja tuotealueittaiset linkitykset lisätietoihin, esimerkiksi Yhteishyva.fi:n juttuihin.

– Asiakkaille on tärkeää myös se, että tarjoamme heille helpon reitin päästä katsomaan ajankohtaisia Prisman kuvastoja ja ilmoituksia, Mari Skyttä-Koskinen toteaa.