Pop up -Sale Niemenranta avataan marraskuussa 2017


11.8.2017

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Pop up -Salen Niemenrantaan osoitteeseen Kehyskatu 1, 33400 Tampere. Pop up tulee palvelemaan asiakkaita marraskuusta 2017 alkaen. Myymälän yhteyteen tulee myös Mikon Leivän kahvila. Tulevaisuudessa paikalle rakennetaan Sale Niemenranta.

Niemenrannan alue kasvaa vauhdilla ja asukkaiden palvelutarjontaa halutaan kehittää sen mukaan. Pop up -Saleen tulee osuva valikoima päivittäistavaratuotteita, pysyvästi halpuutetuin hinnoin. – Alueen lähipalvelut paranevat huomattavasti, kun Niemenranta saa Salen ja Mikon Leivän kahvion, ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen kertoo.

– Pyrimme suunnittelemaan valikoiman siten, että se palvelee niin alueella työskenteleviä rakennusmiehiä kuin siellä jo asuvia. Osa tuotteista leivotaan Leinolassa ja paistetaan Niemenrannassa, jotta saadaan aamun ensimmäisille asiakkaillekin uunituoretta leipää, Mikon Leivän toimitusjohtaja Henri Lehtimäki kertoo.

– Yhteistyöllä pystymme tarjoamaan monipuolisen valikoiman: nopeita mukaan otettavia välipaloja, valmiita aterioita, tuoreita ja herkullisia aineksia ruoanlaittoon sekä uunituoretta leipää ja leivonnaisia, Tervala-Pirskanen summaa.

Lisätietoja:
Pirkanmaan Osuuskaupan päivittäis- ja käyttötavarakaupan kehittämispäällikkö, ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen, 010 767 0083
Mikon Leivän toimitusjohtaja Henri Lehtimäki, 040 7022046