Pop up Sale Hatanpää palvelee purettavan myymälän vieressä


17.11.2014

Uusi Sale valmistuu kesällä 2017

Sale Hatanpään vuokrasopimus päättyy ja kiinteistö puretaan. Väliaikainen Pop up Sale tulee palvelemaan maaliskuusta 2015 alkaen vanhan myymälärakennuksen vieressä. Myymälän muutto kestää muutaman päivän, jolloin Sale ei ole auki. Pop up Sale tulee palvelemaan Hatanpään valtatien varteen tulevan rakennustyömaan ajan, noin kaksi vuotta.

Pinta-alaltaan Pop up Sale tulee olemaan samaa kokoluokkaa kuin nykyinen myymälä. – Myös tuotevalikoima säilyy samalla tasolla, mutta sitä viilataan entistä osuvammaksi, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro kertoo.

Uusi rakennus valmistuu alkuperäisen Salen paikalle, minkä jälkeen Sale Hatanpää palvelee vanhalla paikallaan kesästä 2017 lähtien.

Sale Hatanpää vastaa asiakkaidensa tarpeisiin

Sale Hatanpää on Pirkanmaan Osuuskaupan vilkkaimpia Sale-myymälöitä, joten palvelut halutaan turvata jatkossakin. Myymälän asiakaskunta koostuu paikallisista asukkaista, mutta paljolti myös ohikulkuliikenteestä ja lähistöllä töissä käyvistä. Sale on siis sloganinsa mukaan Siellä missä sinäkin.

– Haluamme palvella haastavan tilanteen keskelläkin asiakkaitamme hyvin ja taata Oman Kaupan palvelut, Hieta-aro kertoo. – Saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet valikoimassa. Tarjoamme hyvän perusvalikoiman elintarvikkeita edulliseen hintaan. Myymälässä on myös take away- ja irtoleipomotuotteita, hän jatkaa.