Pop up-kaupasta pehmeitä neuleita ja taidokkaita puukehyksiä


30.1.2014

Oletko jo tutustunut Tampereen Sokoksella toimivaan DesignOnTampere ry:n Pop up –kauppaan? Sen tarkoituksena on tuoda designia lähelle kuluttajaa ja myydä paikallisten suunnittelijoiden tuotteita. Pop up –kaupan myötä siis myös sellaiset merkit pääsevät esille, jotka eivät kuulu Sokoksen jatkuvaan valikoimaan.

Pop up -kaupassa merkit vaihtuvat kahden kuukauden välein. Juuri nyt esillä ovat helmikuun loppuun saakka laadukkaita neulevaatteita ja –asusteita valmistava Arela (aikaisemmin Arelalizza) sekä käsityönä valmistettuja puisia laatukehyksiä tarjoava Kraa Kraa Eyewear.

Joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina suunnittelijat ovat tavattavissa Sokoksen 2. kerroksessa. Viime kerralla suunnittelijalauantaissa oli paikalla tamperelaisen perheyrityksen Arelan pääsuunnittelija Anni Arela, joka kertoi tavanneensa paljon kiinnostuneita asiakkaita Sokoksella.

– Tällainen pop up –kauppa on meille hieno mahdollisuus tuoda tuotteitamme tunnetuiksi, Anni iloitsee. – Tätä kautta saamme varmasti uutta asiakaskuntaa myös pysyviin myymälöihimme Tampereelle ja Helsinkiin.

Arelan tuotteet valmistetaan laadukkaista luonnonmateriaaleista ja merkki tunnetaan etenkin unelmanpehmeistä kashmirneuleistaan. Juuri nyt talvipakkasilla kevyet, mutta lämmittävät neulevaatteet ovat ajankohtaisimmillaan.

– Vaatteemme suunnitellaan kestämään aikaa, Anni kertoo. – Mallistoissamme on laaja väriskaala ja yksinkertainen, ajaton muotokieli. Hyvin hoidettu kashmirneule kestää käytössä vuosia!

Seuraava suunnittelijalauantai Sokoksella jälleen 1.2. jolloin Kraa Kraa Eyewearin  suunnittelija Matti Hänninen on tavattavissa klo 13-16. Tervetuloa!