Pop up -kaupasta lähimuotoilua pukinkonttiin


13.11.2013

Tampereen Sokoksella on kuluneen syksyn ajan toiminut DesignOnTampereen Pop up -kauppa, joka tarjoaa paikallisten suunnittelijoiden laadukkaita tuotteita. Kaupan tarkoituksena on tuoda designia lähelle kuluttajaa.

– Haluamme tehdä lähivaatteita tunnetuksi myös niille, jotka eivät uskaltaudu pienempiin putiikkeihin. Sokoksessa asioidessa on helppo pistäytyä myös Pop up -kauppaan, Tampereen Sokoksen tavaratalonjohtaja Maija Korpela kertoo. – Olemme tänä syksynä saaneet muutenkin hienoja uusia merkkejä Sokokselle ja tämä paikallinen design täydentää tarjontaamme upeasti.

Pop up -kaupan merkit vaihtuvat kahden kuukauden välein. Nyt esillä ovat vuodenvaihteeseen saakka naisten osastolla Uhana Design sekä lasten osastolla Papu-merkin lastenvaatteet ja -asusteet sekä Kanelimaan kortit ja kalenterit.

Uhana Designin upeat neuletuotteet lämmittävät kylmänä vuodenaikana. Pyynikiltä kotoisin olevalle yritykselle kotimaisuus on tärkeää – tuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa.

– Olemme olleet Sokoksella olevaan osastoomme erittäin tyytyväisiä, tuotteet ovat kauniisti esillä, Uhanan suunnittelijat Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki-Repo kertovat. – On ollut hienoa tavata asiakkaita osastolla. Olemme saaneet heiltä arvokkaita ideoita myös tuleviin mallistoihimme!

Myös Papun sekä Kanelimaan suunnittelijat ovat tyytyväisiä kauppaan.

– Osastomme on kivannäköinen ja hyvällä paikalla, suloisen Papu-lastenvaatemalliston perustaja, vaatesuunnittelija Anna Kurkela sekä Kanelimaan veikeän grafiikan takaa löytyvä kuvataitelija Hanna-Riikka Heikkilä iloitsevat. – Valikoimistamme löydät niin joulukortit kuin muistamiset pukinkonttiinkin.

Tervetuloa tutustumaan!