Pirkanmaan Osuuskauppa uudistaa S-marketejaan vuoden 2013 aikana – ensimmäisenä S-market Pirkkala


30.1.2013

Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin koko toimialueellaan. Osuuskaupan katse on tulevaisuudessa – myymäläuudistukset takaavat paikallisten palveluiden laadun jatkossakin. 

S-marketien uudistukset aloitettiin jo vuonna 2012. Myymäläilmettä kirkastetaan ja kalusteita uusitaan, jotta ostosten tekeminen olisi entistä mukavampaa ja helpompaa. Vuoden 2013 aikana uudistetaan 15 Pirkanmaan Osuuskaupan S-marketia. Kalusteuudistukset mahdollistavat myös tuotevalikoiman laajentamisen.

S-marketin palveluita kehitetään asiakaspalautteiden ja -kyselyiden tulokset huomioiden. S-marketien kohdalla asiakkaat arvostavat hyvää perusvalikoimaa, mutta myös erikoistuotteita, pysyvästi edulliseen hintaan. Kaupan toivotaan sijaitsevan lähellä kotia, työpaikkaa tai matkan varrella. Asiakkaat arvostavat nopeaa asiointia kiireen keskellä. Tätä edesauttavat sopivan kokoinen myymälä ja selkeä tuoteasettelu.

Uudistuneen S-market Pirkkalan avajaiset 31.1.2013

Uudistuneen S-market Pirkkalan avajaisia vietetään 31.1.2013. Pirkkalassa asiakkaita palvelee 50 hengen porukka marketpäällikkönään Riitta Wallenius.
– Meillä on täällä valtava tsemppi päällä. Kaikki jaksavat painaa töitä innokkaalla ja hyvällä fiiliksellä, jotta asiakkaille tulee entistä upeampi market, Riitta riemuitsee.

– Asiakkaat ovat iloinneet lähi- ja luomutuotteiden valikoiman parantumisesta. Muutenkin ihmiset odottavat uudistusta positiivisin mielin, Riitta kertoo.
– Asiakkaat tulevat löytämään tarvitsemansa tuotteet jatkossakin, sillä jaamme pohjakarttoja, joiden avulla on aluksi helppo suunnistaa uudistuneessa myymälässä, Riitta jatkaa.

Tule tutustumaan uusiin, pysyvästi edullisiin tuotteisiin

Päivittäistavaravalikoimaa on laajennettu sadoilla tuotteilla. Välipalan ostajille on esimerkiksi varattu oma tiskinsä ja palvelulinjastosta saa entistä monipuolisemmin ruokia. Myymälästä saa myös makuja maailmalta, kuten sushiaineksia, chilikastikkeita ja wingstarvikkeita. Irtomyynnissä on Parrots’in kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Helmikuussa irtomyyntiin tulee myös koirien herkkupaloja. Käyttötavarapuolta on uudistettu lapsiperheiden tarpeet, kuten pukeutuminen, huomioiden. Lapsille on myymälässä myös S-Etukortilla ilmaiseksi toimiva auto.
 

Lisätietoja:
PT-kaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen, puh. 010 7670081
marketpäällikkö Riitta Wallenius, puh. 010 7671250