Pirkanmaan Osuuskauppa suunnittelee Prismaa Nokialle


31.5.2011

Pirkanmaan Osuuskauppa osallistuu Nokian kaupungin keskusta-alueen kehittämiseen ja suunnittelee uuden Prisman rakentamista Yrittäjäkadun ja Nokian valtatien varteen.

Osuuskaupan tavoitteena on rakentaa noin 13 000 m2 kokoinen hypermarket yhteen kerrokseen, johon tulisi myös ulkopuolisia palvelujen tarjoajia. Nokian uusi Prisma parantaisi merkittävästi keskusta-alueen palvelutarjontaa tuomalla alueelle laajan päivittäistavaravalikoiman lisäksi monipuolisen käyttötavaravalikoiman, ravintolamaailman ja S-Pankin palvelut.

Alueella asuvat noin 8 300 asiakasomistajaperhettä ovat jo pitkään toivoneet Nokialle monipuolisempia Bonusta kerryttäviä palveluja.

Uuden Prisman liikepaikalle on helppo tulla asioimaan. Alueen liikennejärjestelyt kehittyvät, ja markettiin pääsee hyviä kevyen liikenteen väyliä pitkin, julkisilla kulkuvälineillä tai autolla.

Prisma Nokia olisi Pirkanmaan Osuuskaupan seitsemäs Prisma nykyisten yksiköiden sijaitessa Tampereen Kalevassa, Lielahdessa, Linnainmaalla, Koivistonkylässä sekä Kangasalla ja Lempäälässä.

Prisma Nokia tulisi työllistämään noin 120 henkilöä. Osuuskaupan tavoitteena on saada Prisman rakentaminen käyntiin vuoden 2012 aikana.

Prisma-hankkeen suunnittelun ohella osuuskauppa kehittää myös lähikaupan palveluja Nokialla; S-market Myllyhaan piha-alueelle rakennetaan tänä vuonna uusi ABC-automaattiasema.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, puh. 010 767 0070
Prisma- ja Kodin Terra -ketjun johtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen, puh. 010 767 0082