Pirkanmaan Osuuskauppa avaa uuden Amarillo-ravintolan


9.3.2010

Pirkanmaan Osuuskauppa on vuokrannut osoitteesta Kuninkaankatu 22-24 ravintolahuoneiston maanantaista 15.3.2010 alkaen. Osuuskauppa avaa lähiaikoina perinteiselle ravintolapaikalle Tampereen toisen Amarillo-seurusteluravintolan. Ennen avausta osuuskauppa remontoi huoneistoa muutaman viikon ajan, ja tarkka avauspäivä ilmoitetaan myöhemmin. Uuden ravintolan rakentamisessa hyödynnetään vastuullisesti osaa vanhoista, jo tilassa olemassa olevista kalusteista.

Amarillo on rento ja vauhdikas Tex-Mex seurusteluravintola, jonka katutasoon tulee street baari terasseineen ja yläkertaan ravintolasali. Salissa on kaksi kabinettia, bändilava, terassi ja baaritiski, josta tarjoillaan huurteiset, El Grande -koon oluet ja maukkaat juomasekoitukset nachojen kera.

Kuninkaankadun Amarillon liiketoiminnasta vastaa Pirkanmaan Osuuskaupan seurustelu- ja viihderavintolaryhmäpäällikkö Minna Vilkko. Rekrytointi kaikkiin työtehtäviin käynnistyy välittömästi.

Tampereen toinen Amarillo sijaitsee Sokos Hotel Ilveksessä, ja sen toiminnasta vastaa S-ryhmän tytäryhtiö Sokotel Oy, jonka kanssa osuuskauppa tekee hyvää yhteistyötä.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Mirko Lännenpää, puh. 010 767 0075