Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Emotion-erikoisliikkeen


17.6.2008

Pirkanmaan Osuuskauppa vahvistaa erikoisliikekaupan tarjontaansa kauneuden ja pukeutumisen alueilla avaamalla ensimmäisen Emotion-erikoisliikkeen Pirkanmaalle Ylöjärven Elovainion kauppakeskukseen keväällä 2009.

Runsaan 300 m2 kokoinen liike tulee sijoittumaan kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin varrelle, ja se tulee työllistämään noin viisi henkilöä.

Kauppakeskus sijoittuu Ylöjärvellä keskeiselle paikalle, ja sen ydinvaikutusalueella asuu osuuskaupan asiakasomistajia noin 14 000 taloutta. Emotion-erikoisliike täydentää asiakasomistajien palvelutarjontaa kosmetiikan, terveystuotteiden ja aluspukeutumisen alueilla.

Emotion on kauneuden, hyvän olon ja hemmottelun erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman huippumerkkejä kosmetiikkaa, tuoksuja ja luontaistuotteita sekä naisille että miehille. Valikoimissa on lisäksi naisten yöasuja, alusvaatteita ja sukkia. Emotion tarjoaa myös tapahtumia, virikkeitä ja elämyksiä viihtyisässä miljöössä.

Emotion on S-ryhmän ketju, jolla on vahvat synergiat Sokoksen kauneuden maailmaan. SOK kehittää ja ylläpitää ketjukonseptia, jota alueosuuskaupat toteuttavat toiminta-alueillaan. Suomessa on tällä hetkellä yhteensä 12 Emotion-yksikköä. Osuuskaupan tavoitteena on tulevaisuudessa laajentaa Emotion-ketjua Pirkanmaalla.

Erikoisliikekaupan markkinat kasvavat Suomessa tällä hetkellä vähittäiskauppaa nopeammin, ja kilpailu lisääntyy. Kysynnän kasvuun vaikuttavat mm. tulotason kasvu, kulutuksen monipuolistuminen sekä vapaa-ajan ja siihen liittyvien harrastusten lisääntyminen.

Lisätietoja:

Sokos Tampere tavaratalonjohtaja Heli Hiltunen, puh. 010 765 2220