Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Emotion-erikoisliikkeen Lempäälän Ideaparkiin


31.3.2010

Pirkanmaan Osuuskauppa vahvistaa erikoisliikekaupan tarjontaansa kauneuden ja pukeutumisen alueilla avaamalla toisen Emotion-erikoisliikkeensä Lempäälän Ideaparkiin keskiviikkona 31. maaliskuuta 2010. Osuuskaupan ensimmäisen Emotion sijaitsee Kauppakeskus Elossa Ylöjärvellä.

Runsaan 340 m2 kokoinen myymälä sijaitsee Ideaparkissa Cat Walk -muotikadun sisääntuloalueella, ja se työllistää noin viisi henkilöä. Molempien Emotionien toiminnasta vastaa Suvi Manninen.

Emotion on kauneuden, hyvän olon ja hemmottelun erikoisliike, joka tarjoaa oman parturi-kampaamon palvelut ja tuotteet, monipuolisen valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, päivittäiskosmetiikkaa, terveystuotteita ja kampaamotuotteita sekä naisille että miehille. Valikoimissa on lisäksi naisten laadukkaita alusasuja ja sukkia arkeen ja juhlaan.

Emotion tarjoaa tapahtumia, virikkeitä ja elämyksiä viihtyisässä miljöössä. Emotion on S-ryhmän ketju, jolla on vahvat synergiat Sokoksen kauneuden maailmaan. Suomessa on tällä hetkellä yhteensä 18 Emotion-yksikköä. Emotionit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa ja kauppakeskuksissa. Osuuskaupan tavoitteena on edelleen laajentaa Emotion-ketjua Pirkanmaalla tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

Sokos tavaratalojohtaja Maija Korpela, puh. 010 767 0811