Pirkanmaan Osuuskaupan tavoitteena on lahjoittaa tänä vuonna Taysin lasten ja nuorten sairaalalle 100 000 euroa


16.5.2017

Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa haastaa asiakkaitaan mukaan tekemään hyvää Näppäile hyvää -kesäkiertueen aikana. Kiertue starttaa toukokuussa ja viimeiset tapahtumat järjestetään elokuussa. Mukana on 25 toimipaikkaa ympäri Pirkanmaata.

Kiertueella on mukana reaktioseinä, jota näppäilemällä asiakas kerryttää Taysin lasten ja nuorten sairaalan lahjoituspottia. Osallistuminen on asiakkaille maksutonta. – Jokaisella tapahtumalla on oma tavoitteensa ja kiertueen lopussa yhteisenä tavoitteenamme on 100 000 euron summa, Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo. 

– Kantavana teemana kesäkiertueella on yhdessä hyvän tekeminen. Lasten ja nuorten sairaala valmistuu todella tarpeeseen ja se tulee varmasti koskettamaan meitä kaikkia jollain tapaa, Mäki-Ullakko jatkaa.

Näppäile hyvää -teltalla on tulosnäyttö, josta kaikki näkevät päivän ja koko kiertueen top 10 -tulokset. Pelaaja voi osallistua arvontaan postaamalla selfien tuloksensa kanssa hashtagilla #näppäilehyvää. Tätä varten kiertueella on oma kuvausseinänsä. Kuukausittain arvotaan 50 euron lahjakortti.

Lapsille löytyy kivaa tekemistä

Tapahtumissa seikkailee myös Soma-nalle tai Apsi Apina. Hahmo viihdyttää lapsia tasatunnein ja jakaa reseptivihkoa, joka on täynnä terveellisiä ja helppoja vinkkejä arkiruokiin ja välipaloihin. Lapset voivat myös osallistua piirustuskilpailuun, jossa tehtävänä on piirtää oma lempiruokansa. Kuukausittain arvottavana palkintona on Soma-nallen eväskassi.

Kuudessa kiertuepaikassa mukana myös Ruoka-Kalevala

Kuuteen toimipaikkaan on nivottu mukaan ruokamuistoja tallettava RuokaKalevala. Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi S-ryhmä kerää 100 000 suomalaisten ruokamuistoa ja -kokemusta, joista koostetaan Ruoka-Kalevala. Meidän tapahtumissamme kerätään siis pirkanmaalaisia makumuistoja perinneruoista modernimpiin herkkuihin.

Kaikki tapahtumassa muistonsa kertoneet saavat palkinnoksi reseptivihon. Kaikkien tarinansa kertoneiden kesken arvotaan kuukausittain myös 100 euron arvoinen lahjakortti.


Lisätiedot: Toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, 010 7670070