Pirkanmaan Osuuskaupan seitsemäs Prisma valmistuu Nokialle


31.5.2016

Nokialaisten monivuotinen odotus palkitaan, kun Pirkanmaan Osuuskauppa rakentaa pitkään toivotun Prismakeskuksen Nokian keskustaan Yrittäjäkadun ja Nokian valtatien varteen. Alueella tehdään parhaillaan maanpuhdistustyötä. Kunnallistekniikan ja katujen rakentaminen on aloitettu ja ensimmäisen vaiheen työt valmistuvat syksyllä 2016. Rakennustyöt aloitetaan vielä vuoden 2016 puolella ja keskuksen avajaisia juhlitaan loppuvuodesta 2017.

Prismakeskus tarjoaa monipuoliset palvelut

Nokian Prismakeskuksen koko tulee olemaan noin 11 350 neliömetriä ja se rakennetaan yhteen kerrokseen. Prisman suunnittelussa ja rakentamisessa hyödynnetään kaupan alan uusimpia innovaatioita ja tavoitteena on tuoda asiakkaille kaupungin parhaan hypermarketin palvelut helposti samalla kauppareissulla.  Ostoskeskukseen pääsee sujuvasti sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla ja myös kevyen liikenteen yhteydet ovat hyvät. Prisman yhteyteen tulee lähes 700 normaalia leveämpää parkkipaikkaa.

Monipuoliset palvelut parantavat merkittävästi Nokian keskusta-alueen tarjontaa ja keskus tulee valmistuttuaan houkuttelemaan ostoksille myös kauempaa. Prisman valikoima tulee olemaan nokialaiseen makuun rakennettu, monipuolinen ja hintatasoltaan edullinen kattaus sekä päivittäis- että käyttötavaraa. Rakentamisen edetessä nokialaiset pääsevät antamaan ideansa ja toiveensa Prisman palveluiden ja valikoiman suhteen. Uudella Prismakeskuksella tavoitellaan edelläkävijyyttä ruoan ympärille rakennettavien palvelujen tarjoajana. Osana päivittäistavaraosastoa toteutetaan Oma keittiö ja Osuusravintola Oksa yhdistelmä, joka nostaa ruokakaupan haluttavuuden uudelle tasolle. Prismaan tulee Pirkanmaan ensimmäinen Prisma Kauppakassi drive-in noutopalvelu, parturi-kampaamo sekä monipuolinen valikoima ulkopuolisia oheisliikkeitä. Näiden lisäksi lähistöltä etsitään tonttia ABC-automaattiasemalle.

Lisätietoja: Prisma-ryhmäpäällikkö Ville Jylhä, 010 7672920