Pirkanmaan Osuuskaupan ruokakaupat palvelevat läpi pääsiäisen


22.3.2016

Pääsiäinen on ensimmäinen iso juhlapyhä, kun suomalaiset pääsevät todenteolla hyödyntämään kaupan vapautuneita aukioloaikoja. Uuden aukiololain myötä Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ruokakauppapalveluihin läpi pääsiäisen pyhien.

– Olemme iloisesti yllättyneitä siitä, miten suuren suosion laajentuneet aukioloajat ovat saaneet asiakkaidemme keskuudessa. Asiakasmäärien kehitys kertoo, että aikaisempaa joustavampia mahdollisuuksia kauppa-asioiden hoitoon arvostetaan ja hyödynnetään. Asiakkaamme saavat nyt entistä vapaammin valita, milloin on heille henkilökohtaisesti paras aika käydä kaupassa, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Polso.

Pirkanmaan Osuuskauppa pitää kaupat auki laajasti myös pääsiäisen pyhinä

Kaikki Pirkanmaan Osuuskaupan Prismat, S-marketit sekä Salet ovat avoinna läpi pyhien. ABC-liikennemyymälöiden yhteydessä olevat marketit palvelevat kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkojen aukioloajat löytyvät osoitteesta www.pokaukiolot.fi.

– Uskomme, että pahimpia ruuhkapiikkejä saadaan tasattua, kun kaupassa voi tarpeen tullen käydä useampanakin päivänä. Pääsiäisherkkujen loppumisesta ei tarvitse olla huolissaan, sillä olemme varautuneet kysyntään ennalta ja sopineet tavarantoimittajiemme kanssa täydennystoimituksista myös pyhäpäiville. Esimerkiksi tuoretta leipää saa läpi pyhien, Polso kertoo.

Lisätietoja: Pirkanmaan Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Polso, 010 767 0079