Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoilla, S-marketeilla ja Saleilla laajemmat aukioloajat


15.12.2015

Pirkanmaan alueella aukioloja pidennetään 55 myymälässä

Pirkanmaan Osuuskauppa helpottaa asiakkaiden arkea. Tartumme lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen ja pidennämme kuuden Prisman, 26 S-marketin ja 23 Salen aukioloaikoja. Tampereella ja lähikunnissa 18 myymäläämme pitää jatkossa ovensa auki iltakymmeneen asti viikon jokaisena päivänä. Vielä suurempi määrä, 35 toimipaikkaamme, laajentaa arkipäivien aukioloaikoja kello 22 saakka.

Lain tarkempi voimaanastuminen selviää vuoden lopussa ja aukioloaikojen pidennykset tehdään toimipistekohtaisesti. – Laajemmilla aukioloajoilla helpotamme kummasti asiakkaidemme arkea ja pystymme yhä paremmin palvelemaan heitä juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat, sanoo Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko.


Asiakkaat päättävät

– Asiakkaamme saavat nyt entistä vapaammin valita, milloin on heille henkilökohtaisesti paras aika käydä kaupassa. Osuuskauppana meidän tehtävämme on luoda joustoja heidän arkeensa. Kun aikataulunsa voi suunnitella entistä kätevämmin, vapautuu aikaa perheelle ja harrastuksiin, perustelee Mäki-Ullakko.

Isojen marketien aukioloaikoja ei ole koskaan pidennetty tällä tavalla.

– Asiakkaat pääsevät nyt kokeilemaan aivan uudenlaisia asiointiaikoja. Tässäkin asiassa haluamme erityisesti kuunnella asiakkaitamme. Vain heidän kokemustensa myötä saamme tietää, miten tämä toimii. Jos pitkät aukioloajat eivät miellytäkään asiakkaitamme, aukioloja säädetään uudestaan. Tärkeintä on, että asiakkaillemme jää hyvä jälkimaku.

Löydät osuuskaupan myymälöiden uudet aukioloajat osoitteesta: bit.ly/helpompiarki

 

Lisätietoja: Pirkanmaan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, 010 7670070