Pirkanmaan Osuuskaupan Emotionit palvelevat jatkossa Prismojen yhteydessä


17.2.2014

Ylöjärven Emotionissa muuttomyynti

Pirkanmaan Osuuskauppa on päättänyt yhdistää viisi vuotta Ylöjärven kauppakeskus Elossa toimineen Emotion-myymälän Prisma Lielahden yksikköön. Myymälässä on parhaillaan muuttomyynti, ja viimeinen aukiolopäivä on sunnuntaina 23.3.2014.

Ylöjärven Emotion ei ole päässyt myyntitavoitteeseensa. – Yhtenä syynä on osittain päällekkäinen markkina-alue Lielahden Prisman Emotion-myymälän kanssa. Myös vallitseva taloustilanne asettaa käyttötavarakaupalle haasteita, Pirkanmaan Osuuskaupan käyttötavarakaupan toimialajohtaja Mikko Polso kertoo.

Muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia, vaan Ylöjärven Emotion-myymälän henkilökunta työllistyy Pirkanmaan Osuuskaupan muihin Emotioneihin ja Tampereen Sokokseen.

Monipuoliset palvelukokonaisuudet helpottavat asiointia

Syksyllä uudistettu Prisma Lielahden yhteydessä toimiva Emotion tarjoaa Tampereen länsipuolen asiakasomistajille hyvän valikoiman kauneuden ja ihonhoidon tuotteita sekä naisille että miehille. – Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisen palvelukokonaisuuden saman katon alla. Myös keväällä avattava Lielahti-keskus vahvistaa alueen palvelutarjontaa, Polso summaa.

Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla toimiva Emotion siirtyy Prisman yhteyteen. Palvelukokonaisuuteen tulee myös Prisman parturi-kampaamo. Muutostyöt ovat parhaillaan käynnissä Ideaparkin Prismassa, ja Emotion siirtyy uudelle paikalleen maaliskuun aikana.