Pirkanmaan Osuuskaupalle uusi lähikauppa


13.3.2009

Pirkanmaan Osuuskauppa lisää lähikaupan palveluita Ylöjärven pohjoispuolella avaamalla keväällä 2009 uuden Sale-lähimyymälän Metsäkylän pääväylälle, osoitteeseen Metsäkyläntie 20.

Osuuskauppa menee vuokralle X-Group Oy:n uuteen liiketilaan, joka valmistuu keväällä 2009. Tontti on ollut rakentamatonta metsämaata, jolla tehdään tällä hetkellä pohjatöitä.

Uuteen kiinteistöön tulee kaksi liiketilaa, joista Sale tulee isompaan tilaan. Salen myyntiala on 375 m2. Piha-alueelle tulee lähes 50 pysäköintipaikkaa. Liikekiinteistö sijaitsee keskellä kylää risteysalueella, joten Saleen on helppo poiketa myös ilman autoa.

Metsäkylän alue on pientalovaltaista, ja siellä asuu tällä hetkellä noin 2 500 asukasta. Alueen väestö on kasvanut ja kasvaa edelleen hyvää vauhtia, joten nykyinen palvelutarjonta ei ole enää tyydyttävä asukkaille.

Pirkanmaan Osuuskaupalla on tällä hetkellä jo liiketoimintaa Ylöjärvellä; S-market palvelee Lähdevainiontiellä ja Sale Kauraslaaksontiellä. Uusi Sale tuo paikallisille asiakasomistajille lähikaupan palvelut Metsäkylään. Osuuskaupan asiakasomistajaperheitä asuu Metsäkylässä noin 600.

Sale on tavoitteena avata huhtikuussa 2009. Sale tulee työllistämään noin kahdeksan henkilöä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, puh. 010 767 0070