Pirkanmaan Osuuskaupalla on jo 200 000 asiakasomistajaa!


28.9.2018

Juhlan kunniaksi teemme töitä entistäkin kovemmin edullisten hintojen, monipuolisten etujen ja hyvän palvelun puolesta.

Aikoinaan ihmiset yhdistivät voimansa osuuskaupaksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus hankkia laadukkaita elintarvikkeita kohtuuhintaan. Reilua ja totta tänäkin päivänä. Nyt olemme kasvaneet yhdessä jo 200 000 asiakasomistajan yhteisöksi. Tarvitsemme toisiamme pitääksemme osuuskaupan elinvoimaisena. Pysyvästi edulliset hinnat, monipuoliset edut ja palvelut – kaikkien meidän hyväksi. Yhdessä olemme enemmän.

Osuuskauppana tarkoituksemme on tuottaa etuja ja palveluita asiakasomistajillemme. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea ja tuoda palvelut jokaisen saataville. Siksi kehitämme jatkuvasti toimipaikkaverkostoamme ja ideoimme uusia konsepteja. Oletko vieraillut jo ravintola Puistossa tai käynyt Kalevan Kukittamo-kukkakaupassa? Ruokakauppana tarjoamme tuotteet ja tarvikkeet ruoanlaittoon sekä reseptit ja vinkit niin arjen kuin juhlankin kokkailuihin.

 

Kutsuimme asiakkaitamme illalliselle Puistoon

Halusimme juhlistaa 200 000 asiakasomistajan rajapyykkiä, joten järjestimme kesällä Facebookissa kilpailun. Kysyimme kenen kanssa yhdessä vietetty aika tuo iloa ja voimaa arkeen? Ketä ilman elämä olisi kurjempaa? Kuka on läheisesi, ystäväsi, joku ihana ihminen, jolle haluaisit tarjota viiden ruokalajin menun ravintola Puistossa? Vastaajista arvoimme voittajat, jotka kutsuimme Puistoon kahden hengen viiden ruokalajin illalliselle.

Voittajat pääsivät nauttimaan rauhallisesta illallismenusta viineineen. Janette Salminen ja Valtteri Valojää olivat erityisen ilahtuneita tarjolla olevasta kasvismenuvaihtoehdosta. – Myös jäätelöt olivat todella hyviä ja toivat kivoja uusia makumaailmoja, Janette kertoo jälkiruokana tarjolla olleista Puiston artesaanijäätelöistä. Sari Kindt lähti Puistoon viettämään iltaa tyttärensä kanssa. Asiakasomistajuuden merkitys arjessa on Sarille tärkeä: – S-kauppa on meidän ruokakauppa. Käydään myös laajasti eri ravintoloissa ja Sokoksella ja Emotioneissa tulee usein shoppailtua. Miesystävänsä kanssa treffeille Puistoon päässyt Heidi Kopsa kehui illalliskokemusta, ystävällistä tarjoilua ja maistuvaa ruokaa.

Kiitämme kaikkia asiakasomistajiamme ja toivotamme uudet tervetulleeksi porukkaan!