Pirkanmaan ensimmäiset ruokakaupan pikakassat avattu S-market Hervannassa


26.10.2012

Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa kehittää toimintaansa ja parantaa asiakaspalvelua. Asiakkaille tarjotaankin nyt Tampereen teknologiakaupunginosassa uusi mahdollisuus maksutapahtuman hoitamiseen – Pikakassa.

Pikakassat on tehty asiakkaille yksinkertaisiksi ja turvallisiksi käyttää. Asiakas skannaa itse ostostensa viivakoodit, kirjaa Bonuksen ja maksaa kortilla sirupäätettä käyttäen. Pikakassat on suunniteltu erityisesti helpottamaan pieniä ja nopeita ostoskorilla tehtäviä ostoksia. Pikakassalta ei voi ostaa alkoholi- ja tupakkatuotteita.

S-market Hervannassa on viisi pikakassaa, joiden käyttöä opastaa aina vähintään yksi myyjä. Myyjät on perehdytetty huolellisesti pikakassan toimintaan. Pääosa S-market Hervannan kassoista säilyy perinteisinä kassoina.

– Asiakas saa vapaasti valita, millä kassalla asioi, sanoo S-market Hervannan marketpäällikkö Timo Westerberg.

Henkilökunta on Pikakassoista innoissaan, sillä ne tuovat kokonaan uudenlaisen työtehtävän ja mahdollisuuden monipuolisempaan ja henkilökohtaisempaan asiakaspalveluun. Muualta saatujen henkilökunnan kokemusten perusteella aikaa asiakkaan kanssa keskusteluun jää jopa enemmän kuin perinteisellä kassalla. Asiakkaiden on nyt entistäkin mukavampi käydä omassa kaupassa.

Lisätietoja:
S-market- ja Sale-ketjun johtaja Mirkka Voutilainen, puh. 010 767 0081