Parkanossa juhlitaan uudistuneen S-marketin avajaisia


28.3.2017

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti uudistetun S-market Parkanon avajaisia juhlitaan torstaina 30.3. alkaen kello 9. Avajaispäivänä asiakkaille on tarjolla kakkukahvit, tuotemaistiaisia sekä tietysti loistavia avajaisetuja. Lapsia viihdyttämään saapuu Soma-nalle ja lisäksi luvassa on ilmapalloja. Kello 10–17 paikalla on myös Pirkanmaan Osuuskaupan bonusneuvoja opastamassa asiakasomistajuus- ja S-Pankkiasioissa.

Uudistuksessa on kuunneltu asiakkaiden toiveita

Laajassa remontissa uusittiin S-marketin kaikki kalusteet sekä tekniikka. – Uudet ovelliset kylmäkalusteet ovat entistä ympäristöystävällisempiä, kertoo marketpäällikkö Maiju Pihlajamäki. – Olemme jo pitkään panostaneet asiakaskohtaamisiin ja nyt uusittiin myös ympärillä olevat puitteet sekä kohdennettiin valikoima vastaamaan asiakaskuntamme kysyntää. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä kilpailukykyisemmät ja pysyvästi halpuutetut tuotteet sekä parhaan mahdollisen kaupassakäyntikokemuksen.

– Remontin myötä tarjoamme monipuolisemman ja entistä ruokaisamman kaupan asiakkaillemme. Nyt meiltä löytyy uusi paistopiste ja saamme tuoreita, herkullisia leipomotuotteita myyntiin joka päivä. Lisäksi olemme halpuuttaneet lisää paikallisia, pirkanmaalaisia tuotteita ja näitä lähituotteita löytyy meiltä laaja valikoima. Huhtikuusta lähtien pidämme sunnuntaisin kaupan auki iltayhdeksään, Pihlajamäki jatkaa


Lisätietoja:

Marketpäällikkö Maiju Pihlajamäki, puh. 010 767 1550

Ryhmäpäällikkö Mikko Korpela, puh. 010 767 2597