Pajavasara saatavilla myös Alkosta!


17.2.2017

Meidän kehittämä Pajavasara portteri on nostettu alkon tilausvalikoimaan.

Hyvät Pajavasaran ystävät, Pajavasara on nostettu alkon tilausvalikoimaan teidän pyynnöstä. Kiitos tästä kunnianosoituksesta. Pajavasara on tornin päälliköiden kehittämä olut ja se on tehty yhteistyössä Pyynikin Käsityöläispanimon kanssa.

”Pajavasara on vahva ja tumma, suklaisia makuja sisältävä olut, joka sopii esimerkiksi jälkiruoan aisapariksi. Se on tuunattu versio Pyynikin Vahvaportterista, joka palkittiin maailman parhaana käsityöläisportterina vuonna 2014.

– Pajavasara on hieman vahvempaa, kuin 7,5 prosenttinen Vahvaportteri. Tornihotelli on 88 metriä korkea, joten sille yksinoikeudella valmistettu olut on tietysti 8,8 prosenttista, Pere kertoo.”

Pajavasara on iso osa tarinaamme ja sitä onkin saanut Tampereen Tornihotellista heti avauksesta alkaen. Muita kehittämiämme olutperheeseemme kuuluvia oluita, joita saa vain meiltä, ovat Tenderi (best bitter), Pajan Pukki (dobbelbock) ja uusimpana tulokkaana 2-vuotis juhlaoluemme Viskuri (saison). Tervetuloa maistamaan koko perhe Tampereen Tornihotelliin.

Lisää aiheesta:

http://moro.aamulehti.fi/2017/02/16/tamperelaista-osaamista-pyynikin-pajavasaraa-saa-nyt-koko-suomesta/