Pääsiäisenä laajat aukioloajat Prismoissa – Hyödynnä hiljaisimpia asiointiaikoja


8.4.2020

Pääsiäinen on juuri oikea juhla rauhoittua herkullisen ruoan äärelle ja huolehtia läheisistä. Kotona ollessa on aikaa panostaa ruoanlaittoon ja ruokakaupoistamme saat herkut arkeen ja juhlaan tuttuun tapaan edullisin hinnoin. Myös naapurisi tai riskiryhmään kuuluvat voivat tarvita jotain kaupasta – tarjoa apuasi ja vie heille ruokatervehdys oven taakse. Ostokset kannattaa mahdollisuuksien mukaan tehdä jo ennen vilkasta kiirastorstaita kauppojen hiljaisempina aukioloaikoina.

Muistathan, että pääsiäisenkin aikaan kauppojemme ensimmäinen aukiolotunti on varattu riskiryhmiin kuuluville asiakkaille. Turvallisen asioinnin varmistamiseksi olemme muun muassa tehostaneet siivousta.

Prismat palvelevat seuraavasti:

Prisma Ideapark
pe 10.4. 11–19, la 11.4. 9–20, su 12.4. 11–19, ma 13.4. 11–19

Prisma Kaleva, Kangasala, Koivistonkylä, Lielahti, Linnainmaa ja Nokia
pe 10.4. 9–21, la 11.4. 7–22, su 12.4. 10–22, ma 13.4. 10–22

Katso kaikkien kauppojemme aukioloajat täältä.

Pirkanmaan Osuuskauppa toivottaa asiakkailleen herkullista pääsiäistä!

Muistilista asiointiin:

1. Suunnittele ostokset etukäteen.

2. Pese kädet ennen kaupassakäyntiä ja sen jälkeen. Käsienpesupiste löytyy monesta myymälästä pullonpalautuspisteen vierestä.

3. Kauppaan ei kannata nyt lähteä koko perheen voimin eikä ottaa perheen pienimpiä apulaisiksi, jos se vain on mahdollista. Entä voiko iäkkäälle läheiselle tai naapurille toimittaa ruokakassit kotioven taakse?

4. Hedelmiä ja vihanneksia voi myymälässä arvioida omin silmin ja koskettaa vain niihin tuotteisiin, joita aikoo ostaa.

5. Metrin turvaväli kannattaa muistaa kauppa-asioinnin kaikissa vaiheissa. Omaa vuoroa tulisi malttaa odottaa niin hedelmävaa’alla, kassalle jonottaessa kuin ostoksia pakatessa. S-ruokakaupoissa asennetaan parhaillaan kovaa vauhtia kassojen läheisyyteen lattiatarroja, jotka muistuttavat oikean etäisyyden säilyttämisestä jonotustilanteessa. Suosi ostoskärryä korin sijaan – se toimii myös turvavälin mittana.

6. Kassakapuloiden käytöstä S-ruokakaupoissa on luovuttu. Myymälähenkilökuntamme ohjaa asioinnin sujuvuutta kassalinjastoilla.

7. Kassoille on asennettu pleksejä suojaamaan henkilökuntaa. Kunnioitathan heidän työtään etkä kurki pleksin ohi.

8. Nyt suositellaan erityisesti kortilla maksamista. Maksukortin lähimaksulla voi maksaa korkeintaan 50 euron ostokset. Kaikissa S-ryhmän ruokakaupoissa voi maksaa myös esimerkiksi MobilePay-sovelluksella vain omaa älypuhelinta käyttämällä.

9. Kuittipäätteet on kassoilla käännetty niin, että asiakas ottaa kuittitulosteen itse. Kuitit voi saada myös sähköisesti. Sähköisen kassakuitin voi aktivoida S-mobiilissa ja päivittämällä S-Etukorttinsa myymälän S-Etukorttipäätteellä.

10. Kaikista tärkein vinkki on ehdottomasti se, että kauppaan ei pidä mennä kipeänä, ei edes pienessä nuhassa. Jos kotona on sairastuneita, kannattaa hyödyntää naapureita ja tuttuja kauppa-asiointiin.