Osuusravintola Oksa tarjoaa herkullista ruokaa helposti


26.3.2015

Prisma Kangasalan päivittäistavaraosasto laajenee 2000 tuotteella

Prisma Kangasalan uusi ravintolakokonaisuus Osuusravintola Oksa avataan perjantaina 27.3. klo 8. Ravintolamaailman avauksen yhteydessä otetaan käyttöön uusi pääsisäänkäynti Mäkirinteentien puolelle. Myös päivittäistavaraosaston valikoima on laajentunut 2000 tuotteella, erityisesti on panostettu tuoretuotteisiin. Kokonaan uudistuneen Prisma Kangasalan avajaisia juhlitaan kesäkuussa.

Yksi ravintola, tuhat makua

Osuusravintola Oksa tarjoaa paikallisesti laajimman kattauksen pirkanmaalaiseen suuhun
maistuvia makuja – helposti, joustavasti, nopeasti ja edullisesti. Osuusravintola Oksa yhdistää kaikki Prisman ravintolat sekä Oma keittiö -palvelutiskin yhdeksi kokonaisuudeksi. Ravintolassa voi herkutella pastalla tai salaatilla, jonka kokki valmistaa avokeittiössä asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjolla on myös keittolounasta, pikaruokaa Hesburgerista sekä suussa sulavia leivonnaisia kahvilasta. Oma keittiöstä voi valita haluamansa ateriakokonaisuuden ja nauttia sen kaikessa rauhassa ravintolan puolella. Oma keittiön tarjonta korvaa perinteisen seisovan pöydän. Take away -kahvin saa mukaan kauppareissulle ostoskärryissä olevien mukipidikkeiden ansiosta.

– Haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin mahdollistamalla kätevän take away -lounaan tai viihtyisän ruokailuhetken ravintolassamme. Meiltä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun useassa eri hintaluokassa, Osuusravintola Oksan ravintolapäällikkö Paula Sjöblom kertoo.

Prisma Kangasalan palvelukokonaisuus valmistuu kesäkuussa

Tällä hetkellä valmiina ovat Osuusravintola Oksa, päivittäistavaraosasto sekä S-Pankki- ja infopiste. Kesäpiha avaa ovensa uudessa paikassa Lahdentien puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä perjantaina 10.4. Käyttötavarapuolen uudistustyöt tehdään loppuun huhti–toukokuun aikana. Myös oheismyymälät valmistuvat kevään aikana. – Prisma Kangasala on palvellut 23 vuotta, joten kiinteistön muuttaminen asiakaslähtöisemmäksi ja energiatehokkaammaksi tuli tarpeeseen. Ennen kaikkea haluamme päivittää palvelutarjonnan asiakaskunnan tarpeita vastaavaksi, Prisma-ryhmäpäällikkö Ville Jylhä kertoo.


Lisätietoja:
Prisma-ryhmäpäällikkö Ville Jylhä, 010 7672920
Osuusravintola Oksan päällikkö Paula Sjöblom, 010 7670368