Osallistu jättikaulahuivin tekoon Hotelli Ilveksessä


16.3.2016

Original Sokos Hotel Ilveksen aulan neulontapisteellä tehdään sinivalkoista jättikaulahuivia.

Hotellin aulassa on neulontapiste, jossa kaulahuivin kutimet odottavat juuri sinua ­– tervetuloa mukaan neulomaan omat silmukkasi koko Tampereen yhteiseen jättikaulahuiviin! Neulontapiste on kaikkien vieraidemme ja kaupunkilaisten vapaassa käytössä, ja se toteutetaan yhteistyössä vapaaehtoisen vanhustyön keskuksen Mummon Kammarin kanssa.

Jätä oma kädenjälkesi sinivalkoiseen kaulahuiviin ja kirjoita samalla terveisesi juhlakirjaan ensi vuonna satavuotista itsenäisyyttä juhlivalle Suomelle. Halutessasi voit osallistua juhlavuoden tempaukseen myös lahjoittamalla kerän tai kaksi Suomen lipun värisiä lankoja. Vuoden päätteeksi mitataan, kuinka pitkän huivin olemme yhdessä saaneet neulottua. Sen jälkeen Mummon Kammarin väki purkaa huivin ja uusiokäyttää langat.

 

Hyviä tekoja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

 

Original Sokos Hotel Ilves valmistautuu Suomen  itsenäisyyden merkkivuoteen yhdessä tamperelaisen vapaaehtoisen vanhustyön keskuksen Mummon Kammarin kanssa. Tarkoituksena on innostaa kaikki suomalaiset tekemään yhdessä hyvää neulomalla sinivalkoisen juhlavuoden merkeissä.

Tutustu Mummon Kammarin toimintaan täällä.