Oral Hammaslääkärit laajenee Tampereen seudulla


19.4.2013

S-ryhmän yhteistyökumppani Oral Hammaslääkärit Oyj on ostanut Tampereen Koskikeskuksessa toimivan Hammaslääkärikeskus Koskident Oy:n sekä Nokialla toimivan Hammaslääkärikeskus Nokident Oy:n osakekannat. Bonusta näistä toimipaikoista saa huhtikuun alusta lähtien.

Koskident on yhdeksän hoitoyksikön eli yhdeksän täysin varustellun hoitohuoneen hammaslääkäriasema Koskikeskuksessa Tampereella ja Nokialla toimiva Nokident kolmen hoitoyksikön asema. Asemilla työskentelee yhteensä noin 30 hammasterveyden ammattilaista. Ostetut asemat ovat osa Oral-ketjua 1.4.2013 alkaen.

Koskidentin ja Nokidentin osakekannat Oral Hammaslääkäreille myyneet hammaslääkärit Helena ja Timo Heikkala sekä Esko Klemetti jatkavat kaikki potilastyötään Oralissa, kuten muukin asemien henkilökunta.

Oral Hammaslääkärit Oyj:llä on Tampereella ennestään yhdeksän hoitoyksikön hammaslääkäriasema Sumeliuksenkadulla. Koskidentin ja Sumeliuksenkadun tarjonnat täydentävät hyvin toisiaan, esimerkiksi Sumeliuksenkadun leikkaussali ja laaja erikoishammaslääkäritarjonta palvelevat myös Koskidentin ja Nokident Oy:n asiakkaita.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa vaativista kirurgisista toimenpiteistä esteettiseen hammashoitoon.