Onks sulla ens kesänä Ässä eka duuni?


15.3.2018

Pirkanmaan Osuuskaupan Tutustu työelämään ja tienaa -haku on nyt käynnissä

Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kesällä nuorille noin 650 Tutustu ja tienaa -harjoittelupaikkaa. Haku on nyt käynnissä ja päättyy 2.4. Harjoitteluun otetaan 14–17-vuotiaita tai saman kalenterivuoden aikana 14 vuotta täyttäviä nuoria, jotka eivät aiemmin ole työskennelleet kaupan alalla tai ravintola-alalla. Harjoittelu kestää kaksi viikkoa, yhteensä kymmenen työpäivää ja ajoittuu kesä–elokuulle. Osuuskauppa maksaa harjoittelusta nuorelle kertakaikkisena palkkana 360 euroa.

Pirkanmaan Osuuskauppa osallistuu valtakunnalliseen kesäharjoitteluohjelmaan jo 20. kerran. Aiempien kesien aikana arvokasta työkokemusta osuuskaupan toimipaikoissa on saanut yli 8 000 pirkanmaalaista nuorta. Kesäharjoittelun tavoitteena on tarjota nuorelle mahdollisimman laaja kuva kaupan toiminnasta. Harjoittelupaikkoja tarjoavat osuuskaupan Prismat ravintolamaailmoineen, S-marketit, Salet, ABC-liikennemyymälät, ruokaravintolat, Kodin Terra, Tampereen Sokos, Marks & Spencer, Emotionit sekä Stockmann Herkku.

– Ensimmäisen työkokemuksen saaminen on nuorille suuri haaste. Osuuskauppa haluaa omalta osaltaan tukea nuorten työllistymistä tarjoamalla kesäharjoittelupaikkoja ja sitä kautta arvokasta työkokemusta, Pirkanmaan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Tero Hassinen kertoo.

Tulevana kesänä osuuskauppa tarjoaa lisäksi 350 kesätyöpaikkaa yli 18-vuotiaille. Täysi-ikäisten osalta haku on päättynyt. Tänä keväänä kesätyöhaku uudistui ja jokainen kesätyönhakija kutsuttiin henkilökohtaiseen haastatteluun.

Lisätietoja:
Henkilöstöjohtaja Tero Hassinen, puh. 010 767 0028
Tutustu ja tienaa -harjoittelu: ekaduuni.fi
Avoimet työpaikat: workyours.fi