Oma keittiö tarjoaa valmiit herkut sekä laadukkaat raaka-aineet arkeen ja juhlaan


2.3.2018

Oma keittiö on Pirkanmaan Osuuskaupan oma palvelutiskikonsepti, joka lanseerattiin vuonna 2006. Tällä hetkellä Oma keittiöitä on kaikkiaan 16; kaikissa Pirkanmaan Prismoissa sekä suurimmissa S-marketeissa. Kaikkiaan tiskien takana asiakkaita palvelee lähes 200 ruoan ammattilaista.

Osa valikoimaan kuuluvista tuotteista, kuten muun muassa kestosuosikit lohiherkku ja katkarapumajoneesisalaatti, ovat olleet mukana konseptin alusta asti. Valikoima kuitenkin elää jatkuvasti, sillä Oma keittiöissä mietitään koko ajan uusia reseptejä, tuotteita ja ideoita, joilla tarjota asiakkaille monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja. – Otamme mielellämme myös palautetta vastaan, joten kertokaa rohkeasti toiveistanne, niin pystymme kehittämään toimintaamme entistäkin paremmaksi, lupaa Oma keittiöiden tuotekehityksestä vastaava Virva Holmala.

Oma keittiöiden erityisiä ylpeydenaiheita ovat tuoreus ja itse tekeminen. – Valmistamme ruokaa päivittäin omin käsin, omilla resepteillämme, Holmala kertoo. – Lisäksi saamme joka päivä tarjolle myös paikallisten tavarantoimittajien tuoreita herkkuja, kuten Tapolan mustaamakkaraa, jota myymme yli 10 000 kiloa kuukaudessa.

Yksi Oma keittiön vähemmän tunnetuista palveluista on juhlapalvelu. – Meiltä voi tilata valmiiksi herkulliset salaatit, lämpimät ruoat ja jälkiruoat isommallekin porukalle. Ja vieläpä perinteisiä catering-palveluita edullisemmalla hinnalla, Holmala vinkkaa. – Anna siis itsellesi hieman armoa juhlavalmisteluissa ja anna meidän auttaa tarjoilujen kanssa. Tule käymään, niin laaditaan toiveidesi pohjalta yhdessä menu, joka ei jätä ketään vieraista kylmäksi tai nälkäiseksi.