Oma Kauppa saapuu etuajassa – Pop Up Sale Niemenranta on nyt auki


3.11.2017

Pop Up Sale Niemenrannan avajaisia juhlittiin torstaina 9.11. osoitteessa Kehyskatu 1. Avajaisten kunniaksi tarjolla oli upeita etuja sekä mukavaa ohjelmaa kaiken ikäisille. Soppatykki ruokki nälkäisiä suita, Soma-nalle viihdytti lapsia ja lapsenmielisiä ja myös ilmapalloja oli jaossa. Lisäksi Mikon Leipä tarjosi avajaisten kunniaksi kakkukahvit.

Sale palvelee laajoilla aukioloajoilla, Mikon Leivän kahvila täydentää palvelutarjonnan

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa lähivuosina pysyvän Sale-myymälän Niemenrantaan rakentuvan kerrostalon kivijalkaan. – Halusimme kuitenkin jo nyt tuoda alueelle oman lähikaupan ja helpottaa asiakkaidemme arkea, kertoo ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen. Nyt avattu pop up -myymälä on ketterä ja ekologinen yksikkö, joka on aiemmin palvellut asiakkaita Hatanpäällä. – Pop Up Sale on auki arkisin 7-22, lauantaisin 8-22 ja pyhäpäivinäkin 10-22. Hatanpäälle verrattuna uutta on se, että tällä kertaa saman katon alla palvelee myös Mikon Leivän kahvila-myymälä, Tervala-Pirskanen hehkuttaa.

Mikon Leivän kahvila-myymälä tarjoaa tamperelaisia, perinteisiä leipomotuotteita, joista osa paistetaan paikan päällä ja loput Mikon Leivän leipomossa Leinolassa, mikä takaa sen, että tuotteet ovat takuulla tuoreita. Kahvilan tarjontaan kuuluvat niin leivät kuin suolaiset ja makeat leivonnaisetkin. – Meille voi poiketa kahville ja sämpylälle tai napata kauppareissun yhteydessä munkit mukaan kotiin viemisiksi, kertoo Mikon Leivän toimitusjohtaja Henri Lehtimäki.

Myös myymäläpäällikkö Heidi Tiisala on syystäkin innoissaan. – Meillä on upea henkilökunta valmiina hurmaamaan asiakkaat vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi uskon, että myymälän valikoiman laajuus tulee yllättämään monet positiivisesti, aiemmin Prisma Kalevan päivittäistavaraosaston apulaispäällikkönä toiminut Tiisala hymyilee. Myös yhteistyö Mikon Leivän kanssa saa myymäläpäälliköltä kehut. – Yhteistyömme takaa alueelle laajan ja kattavan palvelukokonaisuuden, Tiisala toteaa tyytyväisenä.