Oksa Fried Chicken


9.2.2018

Nopeaa, rapeaa ja herkullista! Pirkanmaan Osuuskaupan oma pikaruokakonsepti Oksa Fried Chicken – tuttavallisemmin OFC – löytyy Prisma Nokialta, ABC Teivosta sekä Kaukajärven, Ylöjärven ja Valkeakosken S-marketeista Oma keittiöiden yhteydestä.

OFC:ssä pääosassa ovat sormisyötävät friteeratut herkut lapsille ja aikuisille. Tarjolla on mm. siipiä, friteerattuja ja paahdettuja kanafileitä, sipulirenkaita, mozzarellatikkuja sekä Teivon lihan meille valmistamia broilernakkeja. Ateriat sisältävät myös rapeita ranskalaisia ja raikkaita kasvistikkuja dippikastikkeen kera.

Yksi OFC:n valteista on virvoitusjuomien ja pehmiksen ”syö niin paljon kuin jaksat” -toimintamalli. Yhden annoksen hinnalla saat siis täyttää mukisi tai jäätelöpikarisi niin monta kertaa kuin haluat.

OFC:n tuotteista ranskalaiset perunat sekä siipiannokset pystytään valmistamaan gluteenittomina. Valikoimassa on myös vegaaninen nugettiateria sekä lasten ateria.

Tervetuloa testaamaan ja ihastumaan!

Avoinna:
S-marketeissa sijaitsevat OFC:t palvelevat Oma keittiö -palvelutiskien aukioloaikojen mukaan. Prisma Nokian OFC avoinna ma–to klo 10.30–19.30, pe klo 10.30–20, la klo 10.30–18 ja su klo 11–16. ABC Teivossa OFC-tuotteet ovat myynnissä klo 10-22 joka päivä!