Nyt se alkaa! Pirkanmaan Osuuskaupan Prismojen, S-marketien ja Salejen aukioloajat laajenevat 2.1.16 alkaen


30.12.2015

Pirkanmaan alueella aukioloja laajennetaan 56 myymälässä

Pirkanmaan Osuuskauppa helpottaa asiakkaidensa arkea. Tartumme lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen ja pidennämme kuuden Prisman, 27 S-marketin ja 23 Salen aukioloaikoja. Tampereella ja lähikunnissa 18 myymäläämme pitää jatkossa ovet auki iltakymmeneen asti viikon jokaisena päivänä. Vielä suurempi määrä, 35 toimipaikkaamme, laajentaa arkipäivien aukioloaikoja kello 22 saakka.

– Ilmoituksemme aukioloaikojen muuttumisesta otettiin suurella mielenkiinnolla vastaan. Lauantai 2. tammikuuta on ensimmäinen päivä, jolloin toimipaikkamme palvelevat laajemmin aukioloajoin.  Näin helpotamme asiakkaidemme arkea ja pystymme yhä paremmin palvelemaan heitä juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat, sanoo Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko.


Asiakkaat päättävät

– Asiakkaamme saavat nyt entistä vapaammin valita, milloin on heille henkilökohtaisesti paras aika käydä kaupassa. Osuuskauppana meidän tehtävämme on luoda joustoja heidän arkeensa. Kun aikataulunsa voi suunnitella entistä kätevämmin, vapautuu aikaa perheelle ja harrastuksiin, perustelee Mäki-Ullakko.

Isojen marketien aukioloaikoja ei ole koskaan pidennetty tällä tavalla.

– Asiakkaat pääsevät nyt kokeilemaan aivan uudenlaisia asiointiaikoja. Tässäkin asiassa haluamme erityisesti kuunnella asiakkaitamme. Vain heidän kokemustensa myötä saamme tietää, miten tämä toimii. Jos pitkät aukioloajat eivät miellytäkään asiakkaitamme, olomme valmiudessa miettimään toimivampia ratkaisuja. Tärkeintä on, että asiakkaillemme jää hyvä jälkimaku asioinnista toimipaikoissamme.

Löydät Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöiden uudet aukioloajat osoitteesta: www.pokaukiolot.fi


Lisätietoja: Pirkanmaan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, 010 7670070