Nyt on palkitsemisen paikka!


3.12.2019

Pirkanmaan Osuuskaupan ainoita omistajia ovat asiakkaat, jotka saivat viime vuonna yhteensä 30,5 miljoonaa euroa Bonusta eli rahaa takaisin ostoksistaan. Homma toimii niin, että enemmän ostoja keskittämällä, saa enemmän etua. Bonustelu hyödyttää kuitenkin myös vähemmän ostavia kuten pientalouksia, koska rahaa alkaa kertyä jo viidenkymmenen euron kuukausittaisista ostoista.

Bonus on tapa palkita asiakkaat ja tutkitusti asiakkaille tärkeä syy kuulua osuuskauppaan. Tästä syystä kiitoksena kuluvasta vuodesta, Bonusta saa viikon 50 ajan kaksinkertaisen määrän kampanjaan kuuluvista kaupoista.

Bonus on oikeaa rahaa ja nyt sitä saa tuplana

9.–15.12.2019 tehdyistä ostoista maksettava Bonus kaksinkertaistuu. Bonus kertyy tuplana Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa sekä Food Market Herkussa ja Sokos Herkussa.

Kun ostoja kertyy esimerkiksi viidellä sadalla eurolla, saa 3 %:n sijaan Bonusta 6 %. Yli 900 euron kuukausiostoilla bonusprosentti on 5 %, jolloin kampanjaostoista maksetaan 10 % Bonusta. Nyt siis voi saada jopa kymmenen prosenttia rahaa takaisiin jokaisesta käyttämästään eurosta!

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista.

Ostosten keskittämiseen on nyt kaksinkertainen syy

Kampanjasta saa täyden hyödyn irti keskittämällä. Arkisten ruokaostosten Bonus kertyy tuplana ihan huomaamatta ja jouluostoksia kannattaa ajoittaa viikolle 50.

9.–15.12.2019 järjestettävässä kampanjassa ovat mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Prismat, S-marketit, Salet sekä Food Market Herkku ja Sokos Herkku. Kampanja ei koske Sokoksen käyttötavaroita. Kampanjaan kuuluvien ketjujen osalta Bonusta ei kuitenkaan kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista, yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista, pullopanttien palautuksista eikä lahjakorttien ostosta.

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Lisätietoa kampanjabonuksen kertymisestä bonustuplana.fi.