Nyt juhlitaan Prisma Kalevan valmistumista


2.12.2016

Kolme vuotta kestänyt Prisma Kalevan suuruudistus on saatu päätökseen. Prisman ja sen ympäristön mittavat muutostyöt aloitettiin alkuvuonna 2014 ja nyt on aika juhlistaa upean kokonaisuuden valmistumista.

Koko Prismakeskuksen avajaisia juhlitaan lauantaina 10.12.

– Uudistusta suunniteltiin ja toteutettiin alusta alkaen yhtenä kokonaisuutena, asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Tausta-ajatuksena oli rakentaa nykyaikainen, laajat oheispalvelut tarjoava Prismakeskus, josta asiakkaiden on helppo löytää haluamansa tuotteet ja palvelut saman katon alta, kertoo Prisma Kalevasta vastaava ryhmäpäällikkö Mikko Mäki.

Laajentuneen ja entistä selkeämmän ruokaosaston valmistumista juhlittiin jo kesän lopulla. Ruokaosaston erityinen ylpeyden aihe, Pirkanmaan pisin Oma keittiö -palvelutiski sekä kauppakäytävällä toimiva tyylikäs Osuusravintola Oksa ovat löytäneet paikkansa asiakkaiden sydämissä heti avajaispäivistään alkaen. Koko uusi kauppakäytävä ja sen uudet, hienot toimitilat ja kassalinjasto avattiin kokonaisuudessaan lokakuun alussa. Marraskuussa otettiin käyttöön viimeinenkin neljästä sisäänkäynnistä sekä uuden parkkihallin kaikki paikat. Kokonaisuudistuksessa myös Prismakeskukseen saapuminen tehtiin helpommaksi uusituilla liikennejärjestelyillä.

– Iso työ on takanapäin ja tulos on juuri niin erinomainen kuin osasimme odottaakin. Pääsemme jälleen keskittymään siihen, missä olemme parhaimmillamme, eli myyntiin ja loistavaan asiakaspalveluun. Nyt on oikea aika juhlistaa Prismakeskuksen valmistumista ja samalla kiittää asiakkaitamme joustavuudesta remontin aikana. Lauantaina 10.12. tarjoamme elämyksellisen päivän kaiken ikäisille asiakkaillemme; huippuesiintyjiä ja -etuja on luvassa aamusta iltaan, Mäki jatkaa.

Uusi kauneuden erikoisliike avataan Kalevan Prismakeskukseen maanantaina 5.12.

Pirkanmaan kolmas Emotion-myymälä avaa ovensa Prisma Kalevan yhteyteen avajaisviikon maanantaina. Kauneuden ja hyvän olon erikoisliike tarjoaa monipuolisen valikoiman kansainvälistä ja suomalaista huippukosmetiikkaa, tuoksuja ja terveystuotteita. Kalevan Emotion-myymälä on toinen uuden konseptin mukainen myymälä Suomessa. Uuden, upean myymälän palveluihin kuuluvat monipuoliset meikkaukset sekä henkilökohtainen kauneusneuvonta. Myös Emotion tarjoaa huikean avausviikon etuineen ja tapahtumineen.

Lisätietoja:
Prisma-ryhmäpäällikkö Mikko Mäki, 010 767 0220
Sokos- ja Emotion-ryhmäpäällikkö Maija Korpela, 010 767 0811
Myyntipäällikkö Suvi Manninen, 010 767 0971