Nopea jauhelihakeitto pelastaa kiireisen


14.2.2013

Jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ja lapset kysyvät mitä tänään syödään. Vanhemmista toinen on työmatkalla ja toisella on arjen pyörittämisen vastuuta enemmän. Tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kiireisen arjen avuksi Foodien verkkoreseptit ja ruokaverkkokaupan.

Foodie.fm on ruokaverkkokauppa ja ruokasuosituspalvelu, joka auttaa kokkaamaan. Makunystyröitä voi helliä arkisesti ja säästeliäästi esimerkiksi valitsemalla uuden ohjeen jauhelihakeiton valmistamiseen. Miltä kuulostaa Arjen jauhelihakeitto tai Nopea jauhelihakeitto?

Eksoottisemmaksi vaihtoehdoksi voi valita Chili con carne -jauhelihakeiton. Foodiesta löytyy jauhelihakeiton keittämiseen 15 erilaista reseptiä. Useamman päivän menu on hetkessä laadittu jopa vuositasolla.

Foodie tarjoaa omiin mieltymyksiin käyviä reseptejä ja tuotteita. Palvelusta löytyy myös S-ryhmän päivittäistavarakaupan hinta- ja valikoimatiedot. Jauhelihasta löytyy esimerkiksi tiedot ainesosasista, rasvaprosentista ja alkuperämaasta.

Porkkanat ninjailematta ostoskoriin

Jauhelihakeiton porkkanoita ei tarvitse jahdata puikkelehtimalla kaupan hyllyjen välissä. Ruokaverkkokaupan kautta pääsee tekemään ostoslistan valitulle reseptille. Kauppakassin voi tällä hetkellä saada suoraan kotiinsa pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa ja Oulussa.

Jääkaappi on nyt täytetty kotiin kuljetetulla kauppakassilla. Lapset tietävät, että tänään valmistetaan Nopea jauhelihakeitto. Kiireinenkin voi hetkeksi hoippua sohvalle. Tästä pelastuksesta voi syntyä ylistyslaulu.