Nokian palvelutarjonta monipuolistuu


29.9.2016

Pirkanmaan Osuuskaupan liiketoiminta uudistuu Nokian alueella. Suurin alueellinen muutos on ensi vuonna Yrittäjäkadun ja Nokian valtatien varteen valmistuva Prismakeskus. Uusi Prisma parantaa merkittävästi Nokian keskusta-alueen tarjontaa. Laajasta valikoimasta tulee löytymään tuotteet ja palvelut vaativammankin asiakkaan tarpeisiin. Yhtenä esimerkkinä uusista palveluista on ruoan verkkokaupan noutopiste eli Prisma Kauppakassi -noutopalvelu, josta netin kautta tilatut tuotteet voi noutaa nopeasti ja kätevästi.

Osana Nokian palvelutarjonnan uudistusta, Pirkanmaan Osuuskauppa on tehnyt päätöksen lopettaa S-market Nokian toiminta. Työntekijöitä ei irtisanota, vaan työntekijät ja heidän ammattitaitonsa halutaan jatkossakin pitää osuuskaupan sisällä. Työntekijöille tullaan tarjoamaan uutta työtä muista osuuskaupan toimipaikoista. S-market Nokia palvelee aina siihen asti kunnes uusi Prisma avaa ovensa.

Prisma Nokian työmaalla maanrakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja Prismakeskuksen avajaisia tullaan juhlimaan vuoden 2017 lopulla. Rakentamisen edetessä nokialaiset pääsevät antamaan ideansa ja toiveensa Prisman palveluiden ja valikoiman suhteen. Ideoita ja toiveita tullaan keräämään sekä sähköisesti että myös asiakastapahtumissa S-marketilla sekä Nokian muissa Pirkanmaan Osuuskaupan yksiköissä.

S-market Nokian tiloissa järjestetään perjantaina 14.10. kello 9-12 asiakkaille keskustelutilaisuus, jossa osuuskaupan edustajat ovat kertomassa tulevista muutoksista sekä vastaamassa asiakkaiden kysymyksiin.

 

Lisätietoja:

Päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki, 010 767 0081

KT- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Ville Jylhä, 010 767 0079